1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YAKIN TAKİP KAZAYA NEDEN OLDU
YAKIN TAKİP KAZAYA NEDEN OLDU

YAKIN TAKİP KAZAYA NEDEN OLDU

Lefkoşa Metehan Yolu Osman Örek Caddesi...Yakın takip kazaya neden oldu..

A+A-

Ülkede meydana gelen trafik kazaları dur durak bilmiyor. Dün Lefkoşa Metehan yolu Osman Örek Caddesi üzerinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında, sürücülerin önlerindeki araçları fren mesafesi bırakmadan takip etmeleri sonrasında meydana geldi.

Lefkoşa Osman Örek Caddesi üzerinde dün öğleden sonra meydana gelen trafik kazasında, Lefkoşa şehir merkezi yönünde seyreden LF 008 plakalı Gülder Pembe Ertemel’in kullandığı araca, yavaşlaması sonrasında arkadan seyreden yabancı uyruklu Chrutakis Stilianov’un kullandığı LAY 986 plakalı araç çarptı.

Yine bu aracın arkasında yakın mesafeden seyreden GN 484 plakalı aracın sürücüsü Özge Tanay da duramayarak önündeki LAY 986 plakalı araca çarparak durabildi. Öndeki her iki araçta fazla bir hasar meydana gelmemesine karşın GN 484 plakalı araçta ciddi oranda hasar oluştu. Kaza sonrası LF 008 plakalı aracın sürücüsü Gülder Pembe Ertemel, kendi önünde giden aracın yavaşladığını ve kendisinin de yavaşlamak durumunda kaldığı an arkadan gelen aracın kendisine çarptığını söyledi. Olay yerine gelen trafik şubesine bağlı polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme yaptılar.

Haberal Kıbrıslı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.