1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YALANI DA BECEREMEDİ
YALANI DA BECEREMEDİ

YALANI DA BECEREMEDİ

Evine götürmek için aracına aldığı genç kadına...

A+A-

Çiğdem AYDIN
Kuzey Kıbrıs’a eğitim için gelen 22 yaşındaki kız öğrenciyi evine götürmek bahanesi ile eylül ayında arabasına alarak tecavüz girişiminde bulunmakla suçlanan İ.K, yapılan şikayetin ardından polis tarafından dün mahkemeye çıkarıldı. Lefkoşa-Haspolat bölgesinde Eylül ayı içerisinde meydana geldiği öne sürülen tecavüz girişimi ile ilgili İ.K isimli şahıs tutuklandı.

 

Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, zanlı İ.K’nin Eylül ayı içerisinde evine götürmek için aracına aldığı 22 yaşındaki Ç.Ş. isimli kadına tecavüz etmeye teşebbüs ettiği yönünde önceki gün aleyhine şikâyette bulunulduğunu söyledi. Polis, olayın Haspolat - Taşkent anayolunun batı kısmındaki Girne- Çevre yolu içerisinde meydana geldiğini ve şikâyetin yeni olduğunu belirterek, zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
 

Mahkemede söz hakkı alan zanlı İ.K, C.Ş.’nin yalan söylediğini ve Ağustos ayından bu yana yurt dışında olduğunu iddia etti. Zanlının bu iddiası üzerine mahkeme üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen C.Ş’nin giriş çıkış dökümlerini istedi. Mahkeme sunulan giriş çıkış dökümlerinde zanlının yalan söylediği ortaya çıkarken, olayın aydınlatılması ve soruşturmanın tamamlanması için mahkeme zanlı hakkında 3 gün tutukluluk emri verdi.

Diyalog

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.