1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YANAN ARAÇTAN SÜRÜCÜYÜ VATANDAŞLAR KURTARDI
YANAN ARAÇTAN SÜRÜCÜYÜ VATANDAŞLAR KURTARDI

YANAN ARAÇTAN SÜRÜCÜYÜ VATANDAŞLAR KURTARDI

Yanan araçtan sürücüyü vatandaşlar kurtardı

A+A-

Metehan-Alayköy Çevre Yolu, Ağıllar 2. Çemberi’nde kontrolden çıkan otomobil; tarlaya savruldu, takla attı, ardından yanmaya başladı…

Mehmet KARA

Aydınlatması olmayan Metehan-Alayköy Çevre Yolu, Ağıllar 2. Çemberi’nde, bu sabah saat 01.15’te, kontrolden çıkan 40 yaşındaki sürücü Ömür Gürses yönetimindeki otomobil, yaklaşık iki metre yükseklikten tarlaya savruldu.

Takla atan araç bir anda alevlere teslim oldu. İddiaya göre, alevlerin içinde mahsur kalan sürücü, yoldan geçen başka bir sürücü tarafından kurtarıldığı ileri sürüldü.

Kaza ve yangın ihbarı üzerine; sağlık, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan ambulans ile Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve ameliyata alındı.

Lefkoşa İtfaiye Şubesi ekipleri, araçtan yükselen alevleri kontrol altına aldı. Dakikalar içinde alev topuna dönen araç, demir yığınına döndü.

Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

Bu arada, yolun zifiri karanlık olması nedeniyle yaklaşık 6 ay önce, aynı noktada başka bir kaza daha meydana gelmiş, iki kişi ağır yaralanmıştı. Ancak, o günden beri bu yolda herhangi bir önlem alınmadığı gözlemlendi.

Kıbrıs

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.