1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YAPTIĞINDAN UTANIYOR
YAPTIĞINDAN UTANIYOR

YAPTIĞINDAN UTANIYOR

Yaptığından utanıyor

A+A-

Dereboyu’ndaki bir mağazadan 90 liralık elbise çalan Dilan, teminatla serbest bırakıldı

Başkent Lefkoşa’nın Dereboyu bölgesinde faaliyet gösteren bir kıyafet mağazasından hırsızlık yaptığı iddiasıyla tutuklanan Dilan E., teminata bağlanmak üzere dün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı. Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis olayla ilgili bulguları aktardı. Özkan huzurda bulunan zanlının 10 Aralık tarihinde Lefkoşa’da Mehmet Akif Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir kıyafet mağazasında 2 adet elbise üzerinden alarmları hasara uğrattıktan sonra çantasına koyup ayrıldığının kamera görüntülerinden tespit edildiğini söyledi.

Yurt dışına çıkışı yasak…
Polis, mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın tamamlandığını ve zanlının çalmış olduğu kıyafetlerin 90 TL değerinde olduğunu belirterek mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlamasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek zanlının ilerde görülecek davasında hazır olmasını sağlamak maksadı yurtdışına çıkışının yasaklanması ve haftada 1 gün en yakın polis karakoluna ispati vücut etmesi koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi. Mahkeme geliş ve gidişinde yüzünü kapatan zanlının, işlemiş olduğu suçtan dolayı büyük pişmanlık yaşadığı gözlemlendi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.