1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YARDIMA GİTTİ, MAHKEMELİK OLDU!
YARDIMA GİTTİ, MAHKEMELİK OLDU!

YARDIMA GİTTİ, MAHKEMELİK OLDU!

Kızı kurtarmak isterken...

A+A-

Tartıştığı kız arkadaşını yere düşüren D.D'nin burnunu kıran E.Ç, çıkarıldığı mahkemede, 2 bin TL nakdi teminata bağlandı

Sedef BOŞNAK

Öğrenim gördüğü üniversitede, arkadaşlarıyla sohbet ettiği sırada, bulunduğu yerin biraz ilerisinde erkek arkadaşı tarafından yere düşürülen genç kıza yardım etmek isteyen genç, mahkemelik oldu.

D.D’nin tartıştığı ve yere düşürdüğü kız arkadaşına yardım etmeye çalışırken, çıkan kavga sırasında Delice’nin burnunu kıran E.Ç isimli genç, şikayet üzerine tutuklandı ve ileride yargılanmak üzere 2 bin TL nakdi teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde dün görüşülen teminat duruşmasında, meselenin tahkikatını yürüten ve Gazimağusa Adli Polis Amirliği’nde görev yapan Polis Memuru Ersoy Saydağ, yeminli şahadet verdi.

Tanık polis Ersoy Saydağ, zanlının, ciddi darp ve vahim zarar suçlarından methaldar olduğunu söyledi.

Zanlının, 9 Nisan 2017 tarihinde, saat 02.00 sıralarında, üniversite içerisinde arkadaşlarıyla sohbet ettiği esnada, asfalt yol içerisinde kız arkadaşıyla tartışıp, kız arkadaşını yere düşüren D.D'nin yüzüne ve vücudunun muhtelif yerlerine elleri ve ayakları ile yumruk ve tekme vurmak suretiyle, adı edileni ciddi şekilde darp edip burun kemiğinin kırılmasına sebep olduğunu anlattı.

Tanık polis, şikayet üzerine tutukladığı zanlının gönüllü ifade verip, suçunu kabul ettiğine vurgu yaptı ve zanlı aleyhine yürüttüğü tahkikatını tamamladığını belirttikten sonra, mahkemeden uygun bir teminat talep etti.

Huzurundaki şahadeti ve beyanları değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, konu suçun ciddiyetine ve vahametine dikkat çekti ve zanlıyı davaları sonuçlanıncaya değin, 2 bin TL nakdi teminata bağladı.

Yargıç, ayrıca, KKTC dışına çıkmaktan men ettiği zanlının, bu maksatla tüm pasaport ve seyahat belgelerine el koydu.

Yargıç, huzurundaki zanlı lehine, ayrıca, KKTC vatandaşı 2'şer kefilin de 25'er bin TL'lik kefalet senedi imza etmesine emir verdi.

Kıbrıs

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.