1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YARGILANMAYI CEZAEVİNDE BEKLEYECEK!
YARGILANMAYI CEZAEVİNDE BEKLEYECEK!

YARGILANMAYI CEZAEVİNDE BEKLEYECEK!

Yargılanmayı cezaevinde bekleyecek!

A+A-

Ercan Havalimanı’ndan 19 Aralık tarihinde KKTC’ye giriş yaptığı sırada beraberinde getirdiği 10 gram hintkeneviri türü maddeyle narkotik detektör köpeğine takılan Kenan Duman, hakkında başlatılan polis soruşturmasının tamamlanmasıyla dün yeniden yargı huzuruna çıkarıldı. Zanlı Duman, yargılanacağı güne kadar 2 ayı aşmamak kaydı ile Merkezi Cezaevi’ne hükümsüz tutuklu olarak gönderildi.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Mustafa Zor, zanlı Mustafa Duman’ın 19 Aralık tarihinde meydana gelen “Uyuşturucu madde ithali ve tasarrufu” suçlarından methaldar olduğunu söyledi.

Zanlı hakkında başlatılan polis soruşturmasının tamamlandığını ve zanlının suçunu kabul ettiğini mahkemeye aktaran zor, zanlının TC vatandaşı ve KKTC ile bağı bulunmadığına dikkat çekerek zanlının davalarında hazır bulunabilmesi için mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti ve savcılığın taleplerini dikkate alan Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit, zanlının işlemiş olduğu suçun ciddiyetine dikkat çekerek, davalarında hazır bulunmasını sağlamak adına 2 ayı geçmeyen bir süre ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesini emretti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.