1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YARI FİNAL HEYECANI YAŞANACAK
YARI FİNAL HEYECANI YAŞANACAK

YARI FİNAL HEYECANI YAŞANACAK

Bu yıl ikincisi düzenlenecek “Best Model of North Cyprus 2013” Yarışması aday adayları 22 Temmuz Pazartesi Merit Park Hotel’de yarı finale kalmak için bir araya gelecekler. 28 Temmuz Pazar gecesi gerçekleşecek olan yarışma Merit Park Hotel’de yapılacak

A+A-

Best Model Yarışmaları dünya çapında gerçekleştirilen bir yarışma olması ile Kuzey Kıbrıslı gençlere uluslararası arenada boy gösterme fırsatı sunuyor. Bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan ve gençlerin yoğun ilgisi ile karşılaşan “Best Model Of North Cyprus 2013” aday adayları yarı finale kalmak için 22 Temmuz Pazartesi saat 12.00’de Merit Park Hotel’de heyecan dolu bir bekleyiş içerisine girmeye hazırlanıyorlar.
GHD ana sponsorluğunda Merit Park Hotel’in ev sahipliğinde gerçekleşecek olan yarışmaya Öder Asvalt, Opel, Re-Mer, Genç TV, Dance FM, Modelist, Marka/Marka, Pretty Angels, Park Vision gibi isimler de katkıda bulunmuştur.
Finale kalacak 10 finalist 25 Temmuz 2013 Perşembe günü Merit Park Hotel’de kampa katılacak. 28 Temmuz Pazar akşamı gerçekleşecek olan final gecesine katılmak isteyen konuklar 25 TL karşılığında yarışmayı izleyebilecekler. Yarışma için alınan tüm biletler Özel Eğitim Vakfı’na bağışlanacak.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.