1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “YARIŞA GİRECEKSEM KAZANMAK İÇİN GİRECEĞİM”
“YARIŞA GİRECEKSEM KAZANMAK İÇİN GİRECEĞİM”

“YARIŞA GİRECEKSEM KAZANMAK İÇİN GİRECEĞİM”

UBP Milletvekili Ersin Tatar, parti içinde temaslarını sürdürmekte olduğunu belirterek, yeterli desteği bulması halinde adaylığını açıklayacağını söyledi.

A+A-

Yeni Bakış Gazetesi’nden Deniz Abidin’in haberine göre UBP Milletvekili Ersin Tatar, parti içinde temaslarını sürdürmekte olduğunu belirterek, temas kurduğu bir takım kişiler olduğunu, yanıt gelmesi ve yeterli desteği bulması halinde adaylığını açıklayacağını söyledi. “Bu yarışa gireceksem kazanmak için gireceğim” diyen Tatar, kurultaya daha 4 ay olduğunu ve önünü görmek istediğini belirtti.

 “Hareketlenme  son bir ay kala başlar”

Ersin Tatar, “Son bir ay kala hareketlenme başlayacak” diyerek, parti içinde var olan dinamiklerin ve güç dengelerinin kime yöneleceklerinin önemli olduğunu söyledi. Tatar, hızlı çıkışın bir faydasının olmadığını belirterek, olayları soğukkanlı değerlendirmenin daha doğru olacağını kaydetti.

 “UBP köklü bir partidir”

Tatar, UBP’nin 12 bin 500 üyeye sahip en köklü parti olduğunu belirtti. Tatar, şöyle devam etti, “Ön seçime, milletvekilleri sıralamasında 7 bin 500 üyenin 5 bini gitmedi. Önemli olan bu 5 bin üye kurultaya gidecek mi gitmeyecek mi? sonrasında bu listelere oturup bakma lazım. Parti meclisinin yetkili kurumları bu sıralar çok sık toplanmıyor. Bu organları sık sık çalıştırmak gerekir. Ancak her şeye rağmen partimiz en büyük partidir. Tabanla tavan arasındaki o iletişimi çalıştırmak gerekir. Taban tavana yakın olmalıdır. Bunun dışında parti alınsın da başka bir yere konulsun gibi bir gaye yoktur”

 “Hazırım, parti tabanı ile iç içeyim”

Ersin Tatar, UBP’nin kurucularına ve katkısı olan herkese sürekli şükran duymakta olduğunu ifade ederek, “Kudret Özersay’ı gördük. Bu işler para da ister destekçi de. Bir kişinin çıkıp parti kurması çok zordur ve de özveri ister. UBP bunu geçmişinden dolayı başarmıştır. Kimse kahraman değildir. Ben geleceğim de baştan düzen kuracağım diyemez. Partinin daha etkin çalıştırılması ile potansiyele ulaşılabilir” diye konuştu. Tatar, hazır olduğunu, parti tabanı ile iç içe olduğunu ifade ederek, iletişimi kurabilecek ve UBP’nin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirebilecek bir özelliğe sahip olduğunu belirtti.

 “Ülke genelinde gücümü ölçüyorum”

Tatar, şunları belirtti, “Ekonomistim, uluslararası temaslarım vardır, Londra’da İngiltere’de birçok firmada çalıştım. 5 yıla yakın Maliye Bakanlığım var. Ve de bu ülkenin sorunları vardır. Bunlar ekonomik sorunlardır, refahın artırılmasıdır. Tüm bunlar yanında iktisat ve maliye bilgim ekibim ile birlikte önemli rol oynayacaktır. Bu özelliklerimi kullanarak temaslar kuruyorum ve bu insanlardan onay almaya çalışıyorum. Ülke genelinde gücümü ölçüyorum. Bu noktada inanırsam ki kazanacağım aday olacağım”.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.