1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YAŞAMINDAN ENDİŞE EDİLİYOR!
YAŞAMINDAN ENDİŞE EDİLİYOR!

YAŞAMINDAN ENDİŞE EDİLİYOR!

Sosyal medyadan yardım çağrısı...

A+A-

 

KKTC'de Gazimağusa'nın Derinya bölgesinde yangın çıktı. Yangının kontrol altına alınamaması üzerine kısa sürede Kapalı Maraş bölgesine de sıçramasıyla başladı her şey... Bugün ise yangının nedeni açıklandı.

Polis, 12 Haziran’da Kapalı Maraş’ta çıkan yangınla ilgili soruşturma sonucu, yangının, mükellef bir asker tarafından çakmakla oynadığı sırada çıktığının tespit edildiğini açıkladı.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, yangına neden olan asker hakkında soruşturma başlatıldığı ve mahkemeye sevk edileceği de bildirildi.

PANİĞE KAPILIP UZAKLAŞTI...

Kıbrıs 7-24 / Sosyal Medya

Peki ya şimdi ne olacak endişesine kapılan gençlerimiz de var;

İşte o paylaşım

''Evet derinya'daki yangin icin gercekten uzuldum fakat suan aklima takilan tek birsey var askerimiz. Mahkemeye sevk edilen askerin ne olacagi. Allah ailesine sabir cocugada guc versin. Umarim askerligi ebedi olupda zindan edilmez. Bilincli bir davranis olmadigindan eminim fakat yasaycagi bu stresli gunleri atlatir.. Askerdeki mantik yoksunlugu ve acimasiz cezalara maruz kalmaz. Bunun irdelenmesi ve takibi yapilmasi gerekmektedir. Aksi takdirde bir askerimizden daha kotu haber alabiliriz..! ''

 

adsiz.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.