1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YAŞLARI KÜÇÜK SUÇLARI BÜYÜK!
YAŞLARI KÜÇÜK SUÇLARI BÜYÜK!

YAŞLARI KÜÇÜK SUÇLARI BÜYÜK!

2 günde 3 kez...

A+A-

Mağusa’da 2 günde 3 kez hırsızlık için Tatlı 4 isimli markete giren küçük yaştaki zanlılar teminata bağlanarak serbest bırakıldı

Nadire BAHADİ

Mağusa’da faaliyet gösteren Tatlı 4 isimli işletmeyi 2 gün içerisinde 3 kez açıp içerisinde cips, alkollü ve alkolsüz içecek, sigara ve para çaldığı tespit edilen yaşları 15 ile 18 arası değişen 6 tutuklu tutukluluk sürelerinin dolmasının ardından dün yeniden yargıç karşısına çıkarıldı. “Dükkan açma” “Kasti hasar” ve “Sirkat” suçlamaları ile ilgili haklarında soruşturma yürütülen 6 genç teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

Duruşma kapalı oturum yapıldı

6 genç tutuklu dün Mağusa Kaza Mahkemesi’nde Yargıç Hazal Hacımulla karşısına çıkarıldı. İddia Makamı adına mahkemede hazır bulunan Savcı Serhan Bundak, yaşları küçük olan zanlıların kişilik haklarına halal gelmemesi nedeni ile davanın kapalı oturum olarak görüşülmesini talep etti.

Cips, içecek, para ve sigara sirkat edildi

2 ve 4 Ekim 2016 tarihinde Tatlı 4 isimli markette meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili tutuklu bulunan 6 genç marketten alkollü içecek, cips, enerji içeceği, 509 TL değerinde sigara ve 500 TL para çalmakla suçlanıyor.Haklarında yürütülen soruşturmanın tamamlanmasının ardın teminata bağlanan zanlılar KKTC vatandaşı 1 kefilin imzalayacağı 15 bin TL kefalet senedi karşılığında serbest bırakıldılar.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.