1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YAŞLILARA ZİYARET HİZMETLERİ DAHA SIK
YAŞLILARA ZİYARET HİZMETLERİ DAHA SIK

YAŞLILARA ZİYARET HİZMETLERİ DAHA SIK

GÖNYELİ BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNA YENİ BİR ARAÇ DAHA KATILDI

A+A-

Gönyeli Belediyesi, Yaşlılara Hizmet Birimi’nin yaşlılara ziyaret hizmetlerinin daha sıklıkla yapılabilmesi amacıyla kullanılmak üzere araç filosuna yeni bir araç daha kattı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, düzenlenen ihale sonucu alınan araç, Sağlık Şubesi’ne tahsis edildi. Araçla, yaşlıların evindeki kontrollerin daha sıklıkla yapılabilmesi ve Yaşlılara Hizmet Birimi’nin hizmetlerinin hız ve kalitesinin artması hedefelniyor.

Yaşlılar Hizmet Birimi, üyelerine evde bakım, bahçe temizliği, ev bakımı, acil ihtiyaçların giderilmesi, periyodik geziler gibi hizmetler sunuyor. Ayrıca yaşlılar belirli periyotlarda Feslikan Dost Kahvesi’ne götürülerek kaynaşmaları sağlanıyor.

BENLİ: “DAHA HIZLI DAHA ETKİN HİZMET”

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli konuyla ilgili yaptığı açıklamada, araç filosunun genişletilmesinin önemine vurgu yaparak bundan sonraki süreçte halka verilen hizmetin daha hızlı ve daha etkin yapılacağını ifade etti.

Benli, halka hizmette hız ve kalitenin önemli olduğunu vurgulayarak, belediyenin tüm alanlarında hizmet kalitesinin arttırılacağını söyledi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.