1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YASTIK VE YORGAN KILIFLARININ İÇİNDEN BAKIN NE ÇIKTI!
YASTIK VE YORGAN KILIFLARININ İÇİNDEN BAKIN NE ÇIKTI!

YASTIK VE YORGAN KILIFLARININ İÇİNDEN BAKIN NE ÇIKTI!

Polis Girne Turizm Limanı'nda yolcuların beraberinde getirdikleri yastık ve yorgan kılıflarının içinde arama yaptı

A+A-

Ülkeye yastık ve yorgan kılıfları içerisinde 112 kilo ağırlığında izinsiz olarak tütün getiren Halil Tavuç ve Ali Tavuç isimli kuzenler, dün Girne Turizm Limanı’ndan giriş yaparken yakalandı.

Zanlılar, “gümrüksüz mal ithali ve tasarrufu” suçlamasıyla aynı gün mahkemeye çıkarıldı ve haklarında soruşturma maksatlı 3 gün tutukluluk emri alındı.

Polisin aldığı bir ihbar sonucu ele geçirilen tütünün piyasa değerinin 11 bin ile 15 bin TL arasında olduğu öğrenildi.

Girne Kaza Mahkemesi’nde görülen dünkü tutukluluk duruşmasında polis memuru Halil Drangoz, iddia makamının tanığı olarak dinlendi. Polis memuru Halil Drangoz, zanlıların “Gümrüksüz mal ithali ve tasarrufu” suçlarından methaldar olduklarını söyledi.

Drangoz, amca çocukları olan zanlıların ithal izni olmadan ülkeye yastık ve yorgan kılıflar içerisinde112 kilo ağırlığında tütün getirdiklerini ifade etti.

Halil Drangoz, meseleyle ilgili soruşturmanın yeni başladığını belirterek, aranan emare ve alınması gereken ifadeler olduğuna dikkat çekti. Drangoz, zanlıların serbest kalması durumunda soruşturmanın etkilenebileceğine işaret ederek, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlıların 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını istedi.

Zanlıların tutukluluk talebine itiraz etmemesinin ardından Ceza Davaları Yargıcı Şerife Katip Kır, soruşturmanın selameti açısından talep edilen tutukluluk süresine emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.