1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YDÜ AMATÖR DENİZCİ KURSU SERTİFİKALARI TÖRENLE VERİLECEK
YDÜ AMATÖR DENİZCİ KURSU SERTİFİKALARI TÖRENLE VERİLECEK

YDÜ AMATÖR DENİZCİ KURSU SERTİFİKALARI TÖRENLE VERİLECEK

‘Amatör Denizci ve Kısa Mesafe Telsiz Operatörü Yeterlik Kursu’nu başarıyla bitiren kursiyerlere sertifikaları törenle veriliyor.

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nin Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü işbirliğinde düzenlediği ‘Amatör Denizci ve Kısa Mesafe Telsiz Operatörü Yeterlik Kursu’nu başarıyla bitiren kursiyerlere sertifikaları törenle veriliyor.

YDÜ Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, tören 14 Kasım saat 11.30’da YDÜ Denizcilik Fakültesi Mavi Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Altunç, YDÜ Denizcilik Fakültesi’nin bölgenin en donanımlı  ve en iyi eğitim kadrosuna sahip olduğunu ifade ederek, amatör denizci belgesi alanların,  24 metreye kadar olan deniz araçlarıyla dünyanın her yerine sefer yapabileceğini söyledi.

Prof. Dr. Altunç,  profesyonel denizciler yanında amatör denizciler de yetiştirmekten gurur ve mutluluk duyduklarını dile getirdi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.