1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YDÜ’DEN KIBRIS TÜRK ORTOPEDİK ÖZÜRLÜLER DERNEĞİ ÜYELERİNE BİLGİSAYAR KURSU
YDÜ’DEN KIBRIS TÜRK ORTOPEDİK ÖZÜRLÜLER DERNEĞİ ÜYELERİNE BİLGİSAYAR KURSU

YDÜ’DEN KIBRIS TÜRK ORTOPEDİK ÖZÜRLÜLER DERNEĞİ ÜYELERİNE BİLGİSAYAR KURSU

YDÜ’den Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği üyelerine bilgisayar kursu.

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi, Atatürk Eğitim Fakültesi ve Centre of Excellence’e bağlı Toplumsal Araştırma ve Geliştirme Merkezi işbirliği ile Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği üyelerine Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği öğretim görevlileri ve öğrencileri tarafından verilen Bilgisayar Eğitim kursları tamamlandı

YDÜ’'den yapılan açıklamaya göre, dernek üyelerinin ihtiyaçları ve özellikleri dikkate alınarak planlanan 36 saatlik kurs süresince, bilişim teknolojilerinin hayattaki yeri, temel bilgisayar ve internet kullanımı online depolama uygulamaları, sosyal ağların güvenli kullanımı, internette güvenli alışveriş, konuları ile ilgili uygulamalar yapıldı.

Kurs sürecinde başarılı olan dernek üyelerine Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı, Prof. Dr. Hüseyin Uzunboylu ve Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği başkanı Günay Kibrit tarafından başarı belgeleri törenle takdim edildi.

Törende söz alan Prof. Dr. Hüseyin Uzunboylu bu tür projelerden memnuniyet duyduklarını ve her zaman bu tarz projelere destek vereceklerini belirtti.

Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit ise, gönüllü eğitim veren öğretmen adaylarına ve öğretim görevlilerine teşekkür belgelerini dernek adına verdi.

Başkan Kibrit ayrıca Prof. Dr. Hüseyin Uzunboylu’ya, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. FezileÖzdamlı’ya ve Toplumsal Araştırma Geliştirme Merkez Başkanları Doç. Dr. Zehra Altınay ve Doç. Dr. Fahriye Altınay’a teşekkür belgelerini takdim etti.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.