1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YENİ BİR ÇOCUK SKANDALI!
YENİ BİR ÇOCUK SKANDALI!

YENİ BİR ÇOCUK SKANDALI!

Zanlı gizlice Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı! 12 yaşındaki

A+A-

Mağusa’da 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan 36 yaşındaki M.M isimli kişi tutuklandı. “Çocuklara karşı cinsel istismarda bulunma” suçlamasıyla dün gizlice Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı M.M’nin davaları sonuçlanıncaya değin 1 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderildiği öğrenildi.

Cinsel içerikli konuşup göğüslerini okşadı
Elde edinilen bilgilere göre 20 Nisan tarihinde 12 yaşındaki kızın kaldığı eve giden zanlı M.M, küçük kızın anne ve babasının evde olmayışını fırsat bilerek küçük kıza önce cinsel içerikli konuştuğu ardından ise kızın göğüslerini okşayarak cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi.  Olayın cinsel istismara uğrayan küçük kızın başına gelenleri anne ve babasına anlatmasıyla ortaya çıktığı ve ailenin ise polise şikayette bulunması üzerine zanlı M.M’nin tutuklandığı öğrenildi.

Cezaevine gönderildi…
“Çocuklara karşı cinsel istismarda bulunma” suçlamasıyla dün gizlice Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı M.M’nin davaları sonuçlanıncaya değin 1 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderildiği öğrenildi.

Y.D

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.