1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YETER DEDİ
YETER DEDİ

YETER DEDİ

Doktordan yediği azara “Yeter” dedi

A+A-

Hükümetin bir yandan sağlık reformu çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da devlet hastanelerinde çalışan bazı sağlık uzmanlarının hastalara olan yaklaşımı vatandaşın canına tak ettirdi.

Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne muayene olmaya giden Yeter Azizoğlu, hastane doktoru Mustafa Kalfaoğlu tarafından azarlandığını iddia ederek, doktor aleyhinde Hastane Amirliği’ne şikâyette bulundu. Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Yeter Azizoğlu, hastanede görevli Genel Cerrah Dr. Mustafa Kalfaoğlu’nun sert muamelesine maruz kaldığını iddia etti.

“Böyle azar görmedim”
Doktor Kalfoğlu’nun kendisini azarladığını kaydeden Azizoğlu, hastane personelinin çoğunun hastanede tedavi gören vatandaşlara aykırı davranışlar sergilediğini ileri sürdü. Yaşadığı olayı Haberal Kıbrıslı’ya anlatan Azizoğlu, “Böyle bir şey olamaz. İnsan eşinden, babasından, anasından azar yemiyor. Doktor bey maşallah demediğini bırakmıyor. Yeter artık. Bu ülkede ne zaman değer göreceğiz” diyerek isyan etti.

“Ne yapalım doktorumuzun tavrı bu”
Gazimağusa Devlet Hastanesi yetkililerinden aldığımız bilgilere göre ise, Genel Cerrah doktoru Mustafa Kalfaoğlu’nun zaman zaman yoğunluk nedeniyle her insan gibi agresif hareketlerde bulunabildiği ifade edilerek, “Ne yapabiliriz, doktorumuzun tavrı bu. Yoğun anlarda herkesin tavrı sert olabilir” şeklinde konuştu.
Haberal Kıbrıslı
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum