1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YIKAMAYA VERDİĞİ ARABASINI ÇEKİCİNİN ÜZERİNDE BULDU!
YIKAMAYA VERDİĞİ ARABASINI ÇEKİCİNİN ÜZERİNDE BULDU!

YIKAMAYA VERDİĞİ ARABASINI ÇEKİCİNİN ÜZERİNDE BULDU!

araç sahibi şok oldu

A+A-

İskele’de dün meydana gelen bir trafik kazası, ortaya çıkan hasarla olmasa bile olayın perde gerisinde yaşanılanları duyanlara ‘Bu kadarı da olmaz’  dedirtti.

İlginç kaza, İskele’deki bir benzin istasyonunda yıkamaya verilen KK 955 plakalı aracın, yıkama işlemi bittikten sonra, sahibine teslim edilmek üzere şirket tarafından Tarık Çetinkaya’ya teslim edilmesi ve çalışanın istasyondan çıktıktan 200 metre sonra aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek tarlaya uçması sonucu gerçekleşti. Arabasını yıkmaya veren ve çekicinin üzerinde teslim alan Gülizar Söznmezoğlu isimli vatandaş ise hayatının şokunu yaşadı.

Yıkmadan çıktı, takla attı, tamire gitti

İddialara göre olay, İskele ilçesinde bir benzin istasyonunda yıkamaya verilen KK 955 plakalı araç, yıkama işlemi bittikten sonra, sahibine teslim edilmek üzere şirket tarafından Tarık Çetinkaya’ya teslim edildi. Çetinkaya, aracı sahibine teslim etmek üzere benzin istasyonundan ayrıldıktan 200 Metre sonra, direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sol tarafından tarlaya düşüp yan vaziyette durdu. Araçta maddi hasar meydana gelirken, araç çekici yardımı ile düzeltilerek yola çekildi ve çekici ile tamire gönderildi.

Şansız sürücü yaralandı

Görgü tanıkları, aracı sahibine götürmek isterken kazaya sebep olan Tarık Çetinkaya’nın ise, olayın ardından araçtan çıkıp yolun kenarına yattığını, sol kolunda ağrı olduğu söylediğini belirtti. Emanet aldığı arabayla kaza yapan ve büyük şok yaşadığı söylenilen şansız sürücü, bölgedeki duyarlı vatandaşların da yardımıyla önce İskele Sağlık Ocağı’na buradan da Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yetkililerden alınan bilgiye göre, hastanede gerekli tetkikleri yapılan sürücünün sağlık durumu iyi.

Araç sahibi şok oldu

Polisin soruşturma başlattığı kazadan sonra olay yerine gelen ve yıkamaya verdiği aracını tarlanın içinde tavanı üzerinde durur vaziyette gören Gülizar Sönmezoğlu’nun büyük şok yaşadığı gözlemlendi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.