1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YILLARCA HAPİS YATACAK
YILLARCA HAPİS YATACAK

YILLARCA HAPİS YATACAK

Girne'de geçen cuma sabahı meydana gelen tecavüz olayının zanlısı Nadir Çakmak....

A+A-

Suna ERDEN

Lefkoşa-Girne anayolunda park halindeki araçta Kazakistanlı 25 yaşındaki K.Z’yi darp edip, tecavüz ettiği öne sürülen zanlı tecavüz, soygun, darp suçlarından yargılanacak

Lefkoşa-Girne anayolunda Perşembe gecesi meydana gelen tecavüz olayı ile ilgili polis soruşturması tamamlandı. Evine bırakacağı vaadiyle arabasına aldığı Kazakistanlı 25 yaşındaki K.Z’ yi darp edip, tecavüz ettiği öne sürülen zanlı Nadir Çakmak dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Soruşturmayı yürüten polis, zanlının Girne-Lefkoşa anayolunun 1-2 kilometreleri arasında yolun kenarında park halinde olduğu esnada aracında yolcu olarak bulunan Kazakistan uyruklu K.Z isimli kadını ciddi bir şekilde darp edip, tecavüz ettiğini söyledi. Polis, zanlının akabinde olayı birisine haber vermesin diye K.Z’nin cep telefonunu zorla alıp soygun suçunu işlediğini dile getirdi.

Polis, K.Z’nin olaydan sonra polise gelerek şikâyetçi olduğunu, daha sonra doktor kontrolüne götürüldüğünü ifade ederek, doktor raporunda tecavüz bulgularını tespit ettiklerini söyledi. Zanlının Gönyeli’ de tespit edilerek tutuklandığını ve 3 gündür gözetim altında tutulduğunu kaydeden polis, soruşturmanın tamamlandığını belirterek zanlının teminata bağlanmasını talep etti.

TUTUKLU YARGILANACAK

Girne Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları, zanlının itham edildiği suçların “cinsel tecavüz, ciddi darp ve soygun” suçları olduğunu, bu suçların ağır ceza mahkemelerinde görüşüleceğini ve suçlu bulunması halinde uzun süren hapis cezası alabileceğini belirtti. Yargıç, zanlının dava aşamasında hazır olmasını sağlamak amacı ile 2 ay süre ile cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Star Kıbrıs

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.