1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YİNE İŞ KAZASI!
YİNE İŞ KAZASI!

YİNE İŞ KAZASI!

İki günde iki iş kazası!

A+A-

Bir otelde bahçıvan olarak çalışan 49 yaşındaki Fahrettin Kara, asma budarken yaklaşık 3 metre yükseklikten yere düştü

Mehmet KARA

Girne’ye bağlı Ozanköy’de, önceki gün, bir kişinin ağır yaralandığı iş kazasının ardından, dün sabah 10.30’da bir iş kazası daha meydana geldi.

Polis Basın Subaylığı’ndan edinilen bilgilere göre, Alsancak’ta faaliyet gösteren bir otelde bahçıvan olarak çalışan 49 yaşındaki Fahrettin Kara, asma budarken merdivenin kayması sonucu yaklaşık 3 metre yükseklikten düşerek yaralandı.

Belinde kırık olduğu öğrenilen Kara, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından önce Girne Akçiçek, ardından Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Biri yürürken, diğeri ağaçtan düştü

Bu arada Başkent Lefkoşa’da ise dün iki düşme vakası yaşandı. İddiaya göre, yolda yürürken dengesini kaybeden bir vatandaş, başını yere çarpması sonucu yaralandı. İsmi öğrenilemeyen başka bir vatandaşın ise dengesini kaybedip

ağaçtan düştüğü ileri sürüldü.

Öte yandan önceki gün meydana gelen iş kazasında, güneş enerji sistemi kurmaya gittiği evde dört metre yükseklikten düşerek ağır yaralanan 40 yaşındaki Yuri Kumish adlı işçinin, halen yoğun bakımda tedavi gördüğü bildirildi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.