1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YOĞUN BAKIMDA UYUTULUYOR!
YOĞUN BAKIMDA UYUTULUYOR!

YOĞUN BAKIMDA UYUTULUYOR!

Engin Ömer Kunt Larnaka’da trafik kazası geçirdi.

A+A-

İnşaat mühendisi, emekli bürokrat, Lefkoşa’nın sevilen isimlerinden Engin Ömer Kunt Larnaka’da trafik kazası geçirdi. Kazada ağır yaralanan Kunt, Larnaka Hastanesi’ne kaldırıldı.

Larnaka’da önceki gün meydana gelen kazada 60 yaşındaki, inşaat mühendisi, emekli bürokrat Engin Ömer Kunt ağır şekilde yaralandı. Larnaka Hastanesi’nden elde edilen bilgiye göre, Kunt geçirdiği iç kanama sonucu yoğun bakımda tutuluyor.

Kaza, Larnaka’nın Artemidos Caddesi’nde pazar günü saat 17.30’da, Kunt'un kullandığı araca 39 yaşında bir Pontus Rum’unun kullandığı aracın çarpması sonucu meydana geldi.

Kıbrıslı Türk ile birlikte aynı araçta seyahat eden 56 yaşındaki eşi Ferdiye Kunt, sıkışıp kaldıkları arabadan itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Ferdiye Kunt'un durumunun iyi olduğu ve hastanede müşahede altında tutulduğu ifade edilirken, Engin Kunt’un ise dün ileri tetkik ve gerekmesi halinde müdahale için Lefkoşa Genel Hastanesi’ne götürüldüğü belirtildi. Buradaki işlemin ardından yeniden Larnaka Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilecek.

Eşinin durumu daha iyi olup, tedavisi ortopedi servisinde sürmektedir.

CTP’li Gazimağusa Milletvekilleri Erkut Şahali ve Teberrüken Uluçay dün Larnaka’ya giderek Kunt ailesine ziyarette bulundu.

Karşı taraf üç katı alkollü

Bu arada yapılan alkol testi sonucu diğer sürücünün kanında yasal limitin üç katı alkol tespit edildi.

İnşaat Mühendisi olan Kunt, 2016'nın son gününde sosyal medya hesabından ise şu mesajı paylaşmıştı:

“Araç kullanırken bu akşam ve her zaman… Telefon ile konuşmayalım, mesajlaşmayalım. Hatta internet bağlantısını bile kapatalım. Alkol almışsak, yorgun ve uykusuz isek araç kullanmayalım. Tüm bunları yapanlara da engel olalım. İyi senelere…”

Kıbrıs Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.