1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YOK ARTIK!
YOK ARTIK!

YOK ARTIK!

UKÜ kampüslerinde ağacın altında mastürbasyon!

A+A-


Haspolat bölgesinde bulunan UKÜ kampüslerinde ağacın altında mastürbasyon çektiği gerekçesi ile şikâyet edilen ve tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarılan zanlı Müslüm Altuğ teminata bağlandı.

Başkent Lefkoşa’ya bağlı Haspolat bölgesinde bulunan UKÜ kampüsü içerisinde geçtiğimiz günlerde gerçekleştiği ileri sürülen olay duyanları şok etti. İddialara göre, Müslüm Altun isimli şahıs, Üniversite kampüsüne giderek, çıplak vaziyette ahlak dışı hareketlerde bulundu.

Kampüste kalan öğrencilerin şikâyeti üzerine; polis olay yerine giderek Müslüm Altun isimli zanlıyı gözaltına aldı. “Müstehcen teşhir” suçundan teminata bağlanmak üzere dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılan zanlı hava sıcak olduğu için ağacın altında oturduğunu iddia eti. Polis, zanlı Müslüm Altun’un “müstehcen teşhir” suçundan gözaltına alındığını belirterek iddiaları aktardı.


Ağacın altında pantolonunu indirdi…
Polis, zanlının 4 Ağustos tarihinde halka açık bir yer olan UKÜ Kampüsü içerisinde ağacın altında pantolonunu indirerek mastürbasyon yaptığına dair şikâyet aldıklarını söyledi. Zanlının gözaltına alındığını ve hakkında soruşturma başlatıldığını kaydeden polis, zanlının suçlamaları kabul etmediğini ve böyle bir suç işlemediğini öne sürdüğünü açıkladı.


“Müslüm, suçunu kabul etmedi…”
Polis, görgü tanıklarından ifade alındığını, soruşturmanın tamamlandığını belirterek, zanlının “müstehcen teşhir” suçundan yargılanmak üzere teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme zanlının iki haftada bir polise gidip imza atması ve yurt dışına çıkış yasağı şartları ile tutuksuz yargılanmasına karar verirdi. Bu arada mahkemede söz hakkı alan zanlı ise “Hava çok sıcak olduğu için ağaçların altında oturuyordum. Birden polisler geldi ve beni tutukladı” iddiasında bulundu.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.