1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YOLCULAR ARAÇLARDAN İNDİRİLDİLER....
YOLCULAR ARAÇLARDAN İNDİRİLDİLER....

YOLCULAR ARAÇLARDAN İNDİRİLDİLER....

Kaçak yolcu taşıyan şoföre taksici şoku.. Ercan Havalimanı yolcuları da neye uğradığını şaşırdı!

A+A-

15 taksi plakalı araç, Ercan Havalimanı’na izinsiz yolcu götüren otobüsün önünü kesti, araçtan indirilen yolcular KIB-HAS otobüsüyle havalimanına gönderildi

(MHA)- Ercan Havalimanı’na yaklaşık 40 yolcuyu izinsiz taşıyan bir otobüs, 15 taksi plakalı araç tarafından önü kesilerek engellendi. Kısa sürede polis de olay yerine geldi.

Gazimağusa- Lefkoşa anayolu üzerinde taksiciler tarafından ablukaya alınan otobüsün yolcuları indirilerek, havaalanına yolcu taşıma yetkisi olan KIB-HAS otobüsüne yerleştirildi.

Otobüsün önünün kesilmesiyle ne olduğunu anlayamayan yolcular, araca giren polisin açıklama yapmasının ardından aşağıya indi.

Daha sonra havalimanına yolcu taşıma izni olan KIB-HAS Otobüs Şirketi aranarak, olay yerine çağrıldı. Yolcular, KIB-HAS otobüsüne bindirilerek Ercan Havalimanı’na gönderildi.

Polis daha sonra ilgili otobüse ve şoförüne ceza yazdı. Mağusa Taksiciler Birliği Başkanı Muhammet Biberoğlu, yaptığı açıklamada “Ekmek paramızla oynuyorlar. Lütfen herkes rotunu gerçekleştirsin. Yetkililere sesleniyoruz; lütfen sesimize kulak versinler” dedi.


 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.