1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YOLDA YÜRÜRKEN DURDURULUP ÜZERİ ARANDI..
YOLDA YÜRÜRKEN DURDURULUP ÜZERİ ARANDI..

YOLDA YÜRÜRKEN DURDURULUP ÜZERİ ARANDI..

20 yaşındaki gencin cebinden ne çıktı..

A+A-

Aldıkları bir bilgi ile harekete geçen Gazimağusa Narkotik Şube Ekipleri 22 Ocak Çarşamba gecesi saat 23.30’ da Gazimağusa’ da Sakarya bölgesinde yaya olarak yürümekte olan 20 yaşındaki Emrah Tuncay’ ın üzerinde 3 gram “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde ele geçirdi. Verdiği gönüllü ifadesinde suçunu kabul eden Emrah Tuncay, konu uyuşturucu maddeyi ismini bildiği ancak soy ismini bilmediği bir şahıstan 200 TL karşılığında satın aldığını itiraf etti.

Yolda yürüken durdurup aradılar

Emrah Tuncay dün Gazimağusa Kaza Mahkemesine çıkarılarak aleyhinde 1 gün tutukluluk emri temin edildi. Mahkemeye olguları aktaran Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme şubesinde görevli polis memuru Cüneyt Arkın, aldıkları bir bilgi ile 22 Ocak günü Sakarya bölgesinde yaya olarak bulunan Emrah Tuncay’ ın üzerinde yaptıkları aramada pantolonunun cebinde “bonzai” yazılı bir paket içerisinde 3 gram “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde bulduklarını söyledi.

 

Suçunu kabul etti

Zanlının suçunu kabul ettiğini söyleyem Arkın, zanlının kendilerine konu uyuşturucu maddeyi ismini bildiği ancak soy ismini bilmediği bir şahıstan 200 TL karşılığında aldığını söylediğini mahkemeye aktardı. Konu şahsın aranmakta olduğunu bildiren Arkın, tahkikatın yeni başladığına ve alınacak bir çok ifadenin de olduğunu vurgulayarak zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Savcı Hasan Çaltılı bu süreyi 1 gün ile sınırlandırdı.

Zanlı avukatının da tutukluluk süresine itirazı olmaması üzerine Yargıç Ayşen Toroslu zanlının 1 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.