1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YOLLAR ‘HAYAT’ BULDU
YOLLAR ‘HAYAT’ BULDU

YOLLAR ‘HAYAT’ BULDU

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği, 2013 sezonunun en büyük etkinliği olan Anadolu Hayat Emeklilik 3. Klasik Otomobil Rallisi'ne dün start verdi

A+A-

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği (KTKOD) tarafından organize edilen Anadolu Hayat Emeklilik 3. Klasik Otomobil Rallisi dün start aldı. Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu ve Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdür Yardımcısı Orhan Bozkurt'un da hazır bulunduğu start renkli görüntülere sahne oldu.
   Startı Lefkoşa İş Bankası önünden verilen ralli iki gün sürecek. 2013 Klasik Otomobil Ralli Şampiyonası'ndaki en büyük ve en son yarışı olan ralliye 33 ekip kayıt yaptırdı.

İlk günün lideri Savaş-Asiye Dağlı

   Büyük çekişmeye sahne olan Anadolu Hayat Emeklilik 3. Klasik Otomobil Rallisi'nin ilk gününde liderlik Savaş Dağlı-Asiye Dağlı ikilisinin oldu. 1974 model VW Kamangia ile yarışan ikili, günün en iyi derecesini yaparak birinci sırada finişe ulaştı. Yarışın ilk gününün ikincisi 1965 model MG Midget ile yarışan Burçin Aliusta-Derya Aliusta ikilisinin olurken üçüncü 1967 model Cadillac ile yarışan Salih Çeliker-Yonca Çeliker ikilisi oldu.

Heyecan bugün devam edecek
   Yarışın ikinci ayağı ise bugün start alacak. Bugün saat 11.00'da start alacak olan ikinci ayak, saat 13.30'da Büyükkonuk'ta yapılacak olan Ekogün’de sona erecek. Yarışın ödül töreni ise 7 Ekim Pazartesi akşamı, Gönyeli'deki Şato Romans Restoran'daki akşam yemeği ile verilecek.

KIBRIS

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.