1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YORGANCIOĞLU: “CTP-BG YEREL YÖNETİMLERDEKİ ANLAYIŞI İNSAN ODAKLI..."
YORGANCIOĞLU: “CTP-BG YEREL YÖNETİMLERDEKİ ANLAYIŞI İNSAN ODAKLI..."

YORGANCIOĞLU: “CTP-BG YEREL YÖNETİMLERDEKİ ANLAYIŞI İNSAN ODAKLI..."

CTP-BG Paşaköy Belediye Başkan adayı Mahmut Erden ve belediye meclis üyesi adayları köy meydanında düzenlenen etkinlikle tanıtıldı.

A+A-

CTP-BG’NİN PAŞAKÖY’DEKİ TANITIM ETKİNLİĞİ YAPILDI

YORGANCIOĞLU: “CTP-BG YEREL YÖNETİMLERDEKİ ANLAYIŞI İNSAN ODAKLI... MALİ İMKÂNLARLA DİĞER İMKÂNLAR İNSANA HİZMET İÇİN KULLANILIYOR...”

ŞAHALİ: “CTP-BG BATMIŞ BELEDİYELERİ KURTARMAKTA UZMANLAŞTI... PAŞAKÖY İÇİN DE BÖYLE BİR GELECEK SÖZ KONUSU...”

ERDEN: “PAŞAKÖY BELEDİYESİ’Nİ MESARYA’NIN MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ”

Cumhuriyetçi Türk Partisi - Birleşik Güçler (CTP-BG) Paşaköy Belediye Başkan adayı Mahmut Erden ve belediye meclis üyesi adayları köy meydanında düzenlenen etkinlikle tanıtıldı.

Etkinliğe, CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Gazimağusa İlçe Başkanı ve milletvekili Erkut Şahali, İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanı Teberrüken Uluçay, Gıda, Tarım ve Enerji Bakanı Önder Sennaroğlu katıldı.

“CTP-BG’NİN YEREL YÖNETİMLERDEKİ ANLAYIŞI İNSAN ODAKLI...”

CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Kıbrıslı Türklerin 29 Haziran’da kaderini belirleyecek bir seçim için sandığa gideceğini kaydederek, CTP-BG’nin yerel yönetimlerdeki anlayışının insan odaklı olduğunu, mali imkânlarla diğer imkânların insana hizmet için kullanıldığını kaydetti.

Yorgancıoğlu, Belediyeler Yasası’nda değişikliğe gidilmesi konusuna da değinerek, yasanın sağlayacağı faydalara işaret etti, görevini kötüye kullanan yöneticilerin yargı önünde hesap verebilmesinin sağlanacağını dile getirdi.

CTP-BG Paşaköy Belediye Başkan adayı Mahmut Erden’e güvenin tam olduğunu belirten Yorgancıoğlu, Erden ve ekibine başarılar diledi.

“CTP-BG BATMIŞ BELEDİYELERİ KURTARMAKTA UZMANLAŞTI....”

Gazimağusa İlçe Örgütü Başkanı ve milletvekili Erkut Şahali ise konuşmasında CTP-BG’nin batmış belediyeleri kurtarmakta uzmanlaştığını, yapılan çalışmaların tesadüf olmadığını kaydetti.

Paşaköy bölgesinin 4 yılda bir adım bile ilerlemediğini savunarak, Gönyeli, Değirmenlik ve Dikmen belediyelerine işaret ederek, “Paşaköy halkı için de böyle bir gelecek söz konusu” dedi.

“PAŞAKÖY BELEDİYESİ’Nİ MESARYA’NIN MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ”

CTP-BG Paşaköy Belediye Başkan adayı Mahmut Erden, Paşaköy’ün birçok icraatta geri kaldığını öne sürdü.

Aslanköy, Ulukışla, Kurudere ve Paşaköy için birçok projeleri olduğundan söz eden Erden, “Buradaki amaç projeleri kağıt üzerinde bırakmadan, inançla ilerletmektir. Elimizi taşın altına koymaktan korkmadık. Paşaköy Belediyesi’ni Mesarya’nın merkezi haline getireceğiz” dedi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.