1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YORGANCIOĞLU: “ GÖRÜŞMELER...GİZLİ DEĞİL”
YORGANCIOĞLU: “ GÖRÜŞMELER...GİZLİ DEĞİL”

YORGANCIOĞLU: “ GÖRÜŞMELER...GİZLİ DEĞİL”

Özdil Nami’nin Rum Yönetimi tarafından müzakereci olarak atanan Andreas Mavroyannis ile görüşmelerinin, iki tarafın birbirini iyi anlayabilmesini sağlamak adına yapılan görüşmeler olduğunu belirtİ.

A+A-

YORGANCIOĞLU: “NAMİ’NİN MAVROYANNİS İLE GÖRÜŞMELERİ İKİ TARAFIN BİRBİRİNİ İYİ ANLAYABİLMESİ ADINA YAPILAN GÖRÜŞMELER...GİZLİ DEĞİL”

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Dışişleri Bakanı Özdil Nami’nin Rum Yönetimi tarafından müzakereci olarak atanan Andreas Mavroyannis ile görüşmelerinin iki tarafın birbirini iyi anlayabilmesini sağlamak adına yapılan görüşmeler olduğunu belirterek, görüşmelerin gizli olmadığını ifade etti.

Bakanlar Kurulu Başbakan Özkan Yorgancıoğlu başkanlığında 10.30 sıralarında toplandı. Başbakan Yorgancıoğlu, toplantı öncesinde basına yaptığı açıklamada, ülke sorunlarını görüşeceklerini, sorunları aşmak adına yasalar yapılması ve tedbirler alınması gerektiğini söyledi.

Yorgancıoğlu, basın mensuplarının, gündeme ilişkin sorularını da yanıtladı.

Dışişleri Bakanı Özdil Nami’nin Rum tarafının Kıbrıs müzakerecisi Andreas Mavroyannis ile üç kez görüştüğü şeklindeki iddiaların hatırlatılması üzerine Başbakan Yorgancıoğlu, iki tarafın birbirini iyi anlayabilmesini sağlamak adına bu tarz görüşmelerin yapılabileceğini, görüşmenin gizli olmadığını söyledi. Yorgancıoğlu, bu tarz görüşmelerin yararlı olduğunu düşündüğünü de kaydetti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.