1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YORGANCIOĞLU: ‘‘SİYASET HALKA HİZMET ETME SANATIDIR’’
YORGANCIOĞLU: ‘‘SİYASET HALKA HİZMET ETME SANATIDIR’’

YORGANCIOĞLU: ‘‘SİYASET HALKA HİZMET ETME SANATIDIR’’

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Sendikal Platform yetkililerini kabul etti.

A+A-

YORGANCIOĞLU: “HÜKÜMETİN AMACI DAHA REFAH VE GELECEĞE BAKARKEN GÜVEN YARATILACAK BİR ORTAM SAĞLAMAKTIR”

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Sendikal Platform yetkililerini kabul etti. Platform yetkilileri 24 maddelik taleplerini Başbakan Özkan Yorgancıoğlu’na takdim etti.

Türk-Sen Başkanı Aslan Bıçaklı kabulde Platform adına yaptığı konuşmada, “Kıbrıslı Türklerin kendi ayakları üzerinde durması ve kendi kendini yönetmesi iddiası ile seçimlere girip şu anda hükümet olan CTP-BG, DP-UG Hükümetinin” maalesef icraatları ile kendinden önceki UBP Hükümeti’nin icraatlarını aratmayacak noktaya doğru gittiğini ileri sürdü.

Kıbrıslı Türkleri fakirleştirerek, adadan göç ettirmeye yönelik paket ve zamların aynen devam ettiğini dile getiren Bıçaklı  Platformun taleplerini içeren yazıyı Başbakan’a takdim ederek şöyle konuştu:

“Aşağıda sıraladığımız 24 maddelik önerilerimiz Kıbrıs Türk Halkının yıllardır yaşadığı sıkıntıları özetlemektedir. Bizler sendikalar olarak her türlü mücadeleleri vererek bu sıkıntıları durdurmaya çalışırken 28 Temmuz seçimleri öncesi bugün başkanı bulunduğunuz hükümetteki siyasi partiler olarak o günlerde bizlerle omuz omuza sokaklarda kavga verdiniz. Bugün icraatın başındasınız ve yetkilisiniz. Bu açıdan hükümetinizin derhal şu açılımları ortaya koymasını talep ederiz.”

YORGANCIOĞLU

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu ise, geçmişte bu hükümette olup halka zarar verenlere halkın hesap sorduğunu söyleyerek, “Hükümetin amacı daha refah ve geleceğe bakarken güven yaratılacak bir ortam sağlamaktır” dedi.

Hedef ve projelerinin ortada olduğunu dile getiren Yorgancıoğlu, atılacak adımların ilgili taraflarla uyuşmaya çalışarak yapılacağını kaydetti.

Yorgancıoğlu ayrıca, siyasetin halka hizmet etme sanatı olduğunu söyleyerek, kendisinin bu anlayış içerisinde hareket etiğini belirtti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.