1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YORGANCIOĞLU: "SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ "
YORGANCIOĞLU: "SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ "

YORGANCIOĞLU: "SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ "

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu Güzelyurt'u ziyaret ederek Güzelyurt Çarşısı'nı gezdi.

A+A-

YORGANCIOĞLU: "BİRBİRİMİZE KENTLENEREK SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ "

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu Güzelyurt'u ziyaret ederek Güzelyurt Çarşısı'nı gezdi.

Başbakanlık Basın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, elekrtik konusunda esnafın sorularını yanıtlayan Başbakan Özkan Yorgancıoğlu " KIB-TEK'i kurtarma planına bir bütün olarak bakmak gerekiyor. Bu proje için çok çalıştık. Tarife düzenlemesi kaçınılmazdı. Ancak ilerleyen süreçte hem maliyetleri aşağıya çekecek hem de kurumumuza sahip çıkacağız. Yılların ağır ihmaliyle açılan yaraları bir bir saracağız" dedi. 

Güzelyurt esnafının yaşadığı sorunları iyi bildiğine işaret eden Yorgancıoğlu, Güzelyurt bölgesinin eskiden beri ihmal edildiğine vurgu yaptı.

Ülke ekonomisinin bulunduğu durumdan dolayı esnafın sıkıntılı günler yaşadığını çok iyi bildiğini söyleyen Yorgancıoğlu; mevcut zorlukları birlikte, sabır ile aşma cesaretine sahip olduklarının altını çizdi.

Hükümet olarak ihmal edilmiş Güzelyurt bölgesinin kalkınması ve gelişmesi için gerekli desteğin verileceğine vurgu yapan Yorgancıoğlu Güzelyurt'a çok daha yakın ilgi göstereceklerinin sözünü verdi.

Hükümet programındaki reformları bir bir yaşama geçrimekte kararlı olduklarını ifade eden Yorgancıoğlu  " Dürüstlükle, adaletle, insanımıza yalan söylemeden ve çok çalışarak ilerleyeceğiz. İşimiz kolay değil ancak bu ülkeyi seviyorsak ki çok seviyoruz, birbirimize kenetlenmek zorundayız" dedi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.