1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YUMRUKLAR, SANDALYELER UÇUŞTU!
YUMRUKLAR, SANDALYELER UÇUŞTU!

YUMRUKLAR, SANDALYELER UÇUŞTU!

Kurultay öncesi arbede!

A+A-

Güzelyurt’ta UBP’liler arasında dün akşam saatlerinde çıkan kavgada yumruklar sandalyeler havada uçuştu. 

UBP Genel Başkan adayı Ersin Tatar’ın Güzelyurt’ta ilçe binasını ziyareti öncesi çıkan kavgada İlçe Başkanı Osman Uzun, Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah İşkey ile Ersin Tatar’ı karşılamak için İlçe Binası’na giden Milletvekili Ali Pilli ve partililer arasında önce sözlü tartışma başladı. İlçe Başkanı Osman Uzun’un, UBP milletvekili Pilli ’ye yumruk ile saldırdığı, İşkey’in ise sandalye fırlattığı öne sürüldü. Parti binasının camlarının kırıldığı öğrenilirken, kavga diğer partililerin ara girmesi ile bitirildi. 

PİLLİ, “DEMOKRASİ KALMADI” 

Yaşanan olayın ardından Star Kıbrıs’a konuşan Ali Pilli, olay çıktığını kabul ederek, parti içerisinde demokrasi diye bir şey kalmadı. Belli kişilerin menfaati için demokrasiyi çiğnediler” dedi. Gergin olduğunu ve yaşananlar karşısında büyük üzüntü yaşadığını kaydeden Pilli, “Belli kişiler kazansın diye her şeyi alt üst ettiler. Hak hukuk adalet ve demokrasi kalmadı” ifadelerini kullandı. 

Olayın Pilli’nin genel başkanlık yarışında Ersin Tatar’ı desteklemesinden dolayı çıktığı öne sürülürken, Ersin Tatar ise “Bana destek olduğu için Pilli’ye saldırdılar” ifadesini kullandı.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.