1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ''YÜZÜME YUMRUK ATTI''
''YÜZÜME YUMRUK ATTI''

''YÜZÜME YUMRUK ATTI''

İsmail: Yüzüme yumruk attı .... Ahmet Coşkun: Sert şekilde itince oldu

A+A-

Polislik oldular

Süper Lig’de geçtiğimiz gün oynanan Küçük Kaymaklı-Bostancı Bağcıl maçı sonrasında yaşanan olay gündemdeki yerini koruyor. Maç sonu Ahmet Coşkun’un darbesi ile kaşı açılan İsmail, darp raporu alarak polise başvurdu

Süper Lig’de geçtiğimiz gün oynanan Küçük Kaymaklı-Bostancı Bağcıl maçı sonrasında yaşanan olay gündemdeki yerini koruyor. Soyunma odaları önünde K.Kaymaklı futbolcusu Ahmet Coşkun ile Bağcıl futbolcusu İsmail Soydan arasındaki tartışma sonrasında Ahmet’in darbesi ile kaşı yarılan İsmail Soydan hastaneden darp raporu aldı ve sonrasında oyuncuyla ilgili polise şikayette bulundu.

İsmail: Yüzüme yumruk attı

Yaşanan olayı “Futbolun Zirvesi”ne aktaran İsmail Soydan , maç içerisinde Ahmet ile birbirlerine karşılıklı olarak laf söylediklerini, maç sonrasında Ahmet’in büyüğü olarak özür dilemek için yanına gittiğini ifade etti. Bu esnada uzattığı eli tutan Ahmet’in kendisine yumruk attığını, kendisinin buna karşılık vermediğini iddia eden İsmail, sonucunda kaşının yarıldığını ve derhal hastaneye giderek rapor aldığını ve polise şikayette bulunduğunu anlattı.

Ahmet Coşkun: Sert şekilde itince oldu

İsmail’in ardından yayına katılan Ahmet Coşkun ise İsmail’in kendisine maç boyunca ağır küfürlerde bulunduğunu iddia etti. Maç sonunda da bunun devam ettiğini belirten Ahmet Coşkun, İsmail’i sert şekilde itmesi nedeni ile kaşının açıldığını savundu. Ahmet polisin ifade için kendisini aradığını, kendisinin de küfürler nedeni ile İsmail’den şikayetçi olduğunu sözlerine ekledi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.