1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ZAFER BURNU'NDA ARAÇLAR YÜZ YÜZE ÇARPIŞTI!
ZAFER BURNU'NDA ARAÇLAR YÜZ YÜZE ÇARPIŞTI!

ZAFER BURNU'NDA ARAÇLAR YÜZ YÜZE ÇARPIŞTI!

ZAFER BURNU'NDA ARAÇLAR YÜZ YÜZE ÇARPIŞTI!

A+A-
Bayram yine kazalarla başladı, Dipkarpaz’da iki aracın çarpıştığı kaza ucuz atlatıldı.
 
Kurban Bayramı kazalarla başladı. Bayramın birinci günü olan dün, Dipkarpaz’da iki aracın yüz yüze çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, iki kişi yaralandı.

Kaza saat 18.00 sıralarında, Zafer Burnu anayolunda meydana geldi. Ülkemizde turist olarak bulunan 31 yaşındaki Sergey Serdyuk yönetimindeki ZKF 588 plakalı araç, Zafer Burnu istikametinden Dipkarpaz istikametine doğru seyrederken direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu karşı şeride geçerek, karşı yönden gelen ve Balıkesir sakini 31 yaşındaki Ekrem Dayanır yönetimindeki MT 758 plakalı araçla yüz yüze çarpıştı.
Kazada araç sürücüleri yara almazken, her iki araçta yolcu olarak bulunan iki kişi yaralandı. Kiralık araçta yolcu olarak bulunan 30 yaşındaki Nataliya Dongovona ve MT 758 plakalı araçta yolcu olarak bulunan 35 yaşındaki Nihal Özkutuplar yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak müşahede altına alındı. Kaza sonucu her iki araçta da maddi hasar meydana geldi. Kazayla ilgili polis soruşturması devam ediyor.
111-001.png
Kıbrıs
 

 

 

 

 
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.