1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ZARARLAR TESPİT EDİLİYOR
ZARARLAR TESPİT EDİLİYOR

ZARARLAR TESPİT EDİLİYOR

Mağusa'da incelemelerde bulunuluyor

A+A-

İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay, bakanlığına bağlı dairelerle yerel yönetimlere başlattığı ziyaret ve incelemelerinin sonuncusunu,  Gazimağusa bölgesinde gerçekleştiriyor.

İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay, Gazimağusa bölgesinde öğle saatlerine kadar Gazimağusa Kaymakamlığı, Gazimağusa Şehir Planlama Dairesi, Gazimağusa Tapu Dairesi ve Gazimağusa İskan Dairesi’ni ziyaret ederek, personellerle tanıştı, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Bakan Uluçay, bugün öğleden sonra da Gazimağusa Belediyesi ile Akdoğan ve Geçitkale bucaklarını ziyaret edecek.

İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay ayrıca geçtiğimiz hafta sel felaketi yaşanan Ulukışla’ya da giderek vatandaşlarla tekrar görüşecek.

SEL ZARARLARI BAKANLAR KURULU’NDA ELE ALINACAK

İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay, Gazimağusa Kaymakamlığı’nda yaptığı açıklamada,  sel felaketiyle ilgili zarar tespit çalışmalarının tamamlanmasının ardından konunun Bakanlar Kurulu’nda ele alınacağını ifade etti.

Uluçay, sel felaketinin, yoğun çalışma sonucunda en az zararla atlatıldığını vurgulayarak, çalışma yapan Gazimağusa Kaymakamlığı ile diğer ekiplere teşekkür etti.

Müsteşarlarıyla birlikte bakanlığına bağlı birimler ile yerel yönetimlere başlattığı çalışma ziyaretlerinin sonuncusunu Gazimağusa bölgesinde gerçekleştirdiğini belirten Uluçay, ziyaretlerinde, karşılaşılan sorunlar ve eksiklikler hakkında istişarelerde bulunacağını ifade etti.

Uluay, bugünkü programında Akdoğan ve Geçitkale bucaklarını da ziyaret edeceğini hatırlatarak, daha etkin yerinden yönetim konusunda birtakım görüşmeleri olacağını söyledi.

Gazimağusa Kaymakamı Şifa Çolakoğlu da,  İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay’ın Gazimağusa bölgesini ziyaretinden ve Bakan Uluçay’ın çalışma ekibinde bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.