1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ZOR ŞARTLARDA YAŞIYORLAR
ZOR ŞARTLARDA YAŞIYORLAR

ZOR ŞARTLARDA YAŞIYORLAR

Zor şartlarda yaşıyorlar

A+A-

AYŞE BULUT

İskele Belediyesi’ne bağlı Ağıllar köyünde ikamet eden Memiş ailesi çok zor şartlar altında yaşamaya çalışıyor. Bir buçuk yaşındaki oğullarıyla kapısız, penceresiz ve çatısı bulunmayan bir evde barınan Memiş ailesi, yardıma muhtaç durumda.


Daimi bir işi olmayan Ali Memiş geçici işlerden kazandığı parayla ailesinin geçimini sağlamaya çalışıyor. Yetersiz geliriyle İçişleri Bakanlığı’ndan kiraladığı binayı tamir ettiremeyen Ali Memiş, eşini ve çocuğunu virane bir binada yaşatmak zorunda kalmaktan utanç duyduğunu söylüyor.


Ağıllar muhtarı Şenol Ay, köydeki duyarlı bazı kişilerin zaman zaman yiyecek yardımı yaptığı ailenin olumsuz şartlar altında yaşam mücadelesi verdiğini belirterek, duyarlı vatandaşlar ve kuruluşlar ile hükümet yetkililerinin aileye yardım etmesini istedi.


Dönem dönem aileye sosyal yardımdan yiyecek yardımı yapıldığına işaret eden Ay, “Ancak bu yardımlar yetersiz. Evin elektriği yok, aydınlatma için bir aküden elektrik sağlanıyor. Küçük çocuk devamlı rahatsız çünkü zor ve kötü şartlar altında yaşıyor. Bu ailenin bu şartlar altında yaşadığını düşündükçe insanlığımdan utanıyorum. Duyarlı vatandaşlar ve kuruluşlar ile hükümete, zor şartlar altında yaşayan Memiş ailesine yardım yapmaları çağrısı yapıyorum.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.