1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 10 GÜN SONRA DÜĞÜNÜ VARDI
10 GÜN SONRA DÜĞÜNÜ VARDI

10 GÜN SONRA DÜĞÜNÜ VARDI

Canından oluyordu;

A+A-

 

Hamitköy’de özel bir arazi içerisinde kanalizasyon çalışması sırasında dün sabah meydana gelen iş kazası sonucu 26 yaşındaki inşaat işçisi İsmail Kaya, göçük altında kalarak yaralandı. Kaya’nın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

İş kazalarının ardı arkasının kesilmediği ülkemizde dün bir iş kazası daha yaşandı.

Hamitköy’de Seyrantepe mevkiinde bir inşaatta kanalizasyon çalışması sırasında, inşaat işçisi 26 yaşındaki İsmail Kaya, toprak kayması sonucu göçük altında kaldı.

Aynı inşaatta çalışmakta olan üç arkadaşı tarafından göçük altından çıkarılan Kaya, olay yerine çağrılan ambulans ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Polis basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre, acil serviste tedavi altına alınan İsmail Kaya’nın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Arkadaşları olayı anlattı

İsmail kaya ile aynı inşaatta çalışan arkadaşları kazayı anlattı. İş arkadaşlarının ifadelerine göre, İsmail Kaya, kanalizasyon için açılan yaklaşık 3 metre yükseklikteki kuyu içerisinde çömelir vaziyette ölçüm yaptığı sırada üzerine içerisinde büyük kaya parçalarının da olduğu toprak kaydı ve İsmail Kaya, göçük altında kaldı.
İsmail Kaya’yı göçük altından iş arkadaşları çıkardı ve hemen “112 Acil Servis”i aradı.

İş arkadaşlarının ifadelerine göre, İsmail Kaya, göçük altından çıkarıldığında oldukça acı çekiyordu ancak bilinci yerindeydi.

Kaya, ambulans ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

KKTC’de çalışma izni ile ikamet ediyor

Aslen Mardinli olan inşaat işçisi İsmail Kaya’nın KKTC’de çalışma izni ile bulunduğu ve Hamitköy’de faaliyet gösteren bir inşaat şirketinde 2012 yılından beri düz işçi olarak çalıştığı bilgisine ulaşıldı.
Lefkoşa’da bir lojmanda yaşadığı belirtilen İsmail Kaya’nın ailesinin ise memleketi Mardin’de ikamet ettiği bilgisine ulaşıldı.

10 gün sonra düğünü vardı

Ekmeğini uzun yıllardır KKTC’de inşaat işlerinde çalışarak kazanan 26 yaşındaki inşaat işçisi İsmail Kaya’nın nişanlı olduğu öğrenildi.

Aynı şirkette çalıştığı işçi arkadaşlarından edinilen bilgiye göre Kaya, 10 gün sonra dünya evine girecekti.

Havadis

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.