1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 134 PROMİL ALKOLLÜYDÜ
134 PROMİL ALKOLLÜYDÜ

134 PROMİL ALKOLLÜYDÜ

134 promil alkollüydü

A+A-

Alkol alıp direksiyon başına geçen sürücü, aracıyla önünde seyreden otomobile arkadan çarptı… Yürekleri ağza getiren kazada 4 kişi hafif yaralandı…

Mehmet KARA

Gazimağusa-Lefkoşa anayolunda, dün gece meydana gelen kaza yürekleri ağza getirirken, alkolün şişede durmadığını bir kez daha gösterdi.

Alkollü araç kullanan sürücü; aracıyla önünde seyreden otomobile arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle araçların biri yan yatarak, diğer araç ise metrelerce savrulduktan sonra durabildi. Kazada 4 kişi çeşitli yerlerinden hafif yaralandı.

Önündeki araca arkadan çarptı

Polis Basın Subaylığı’ndan edinilen bilgilere göre kaza, dün gece saat 22.15’te Özok isimli işyeri önlerinde meydana geldi.

Sürücü Salih Aracı (40), yönetimindeki EP 741 plakalı aracıyla önünde aynı yöne doğru seyreden Ahmet Kum (29) yönetimindeki FA 181 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle takla atan FA 181 plakalı otomobil yan yatarak, diğer araç ise metrelerce savrulduktan sonra ters yöne bakar vaziyette durabildi.

Yaralıların sağlık durumu iyi

Kazadan hafif yaralarla kurtulan FA 181 plakalı aracın sürücüsü ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Durmuşali Şimşek (29), EP 741 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Ferdi Karaca (30) ile Nevil Karaca (29), Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazanın şokunu uzun bir süre üzerinden atamayan Nevil Karaca’nın olay yerine giden ambulansa binmediği, bir süre sonra kendi imkanlarıyla hastaneye gittiği öğrenildi.

Bu arada, polis ekiplerinin yaptığı alkol testinde sürücü Salih Aracı’nın 134 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor

Kıbrıs

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.