1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 2 ANİ ÖLÜM!
2 ANİ ÖLÜM!

2 ANİ ÖLÜM!

Ani ölümler üzdü!

A+A-

Güvercinlik köyünde 36 yaşındaki Ayfer Köstü, Korkuteli’nde de 80 yaşındaki Aygün Gazinocu aniden fenalaşarak hayatlarını kaybettiler

Ahmet İLKTAÇ

Güvercinlik ve Korkuteli köylerinde dün akşam kısa süre aralıklarla meydana gelen ani ve gayri tabi ölümler üzüntü yarattı.

Güvercinlik köyünde dün saat 18.30’da diyaliz hastası 36 yaşındaki Ayfer Köstü, ailesiyle birlikte evinde oturduğu sırada aniden fenalaşarak hayatını kaybetti.

Son bir umut adına sağlık ekipleri tarafından ambulansla Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne götürülen Ayfer Köstü, tüm uğraşlara rağmen hayata geri döndürülemedi. Bekâr ve ailesiyle birlikte kalan talihsiz kadının kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için bugün otopsisi yapılacağı öğrenildi.

Günün ikinci üzücü olayı ise dün saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Aslen Baflı olan ve Gazimağusa’da Baflılar Bölgesi’nde yaşayan 80 yaşındaki Aygün Gazinocu, Korkuteli’ndeki bahçe evinde tarla içerisinde aniden fenalaşarak hayatını kaybetti.

5 evlat sahibi Aygün Gazinocu’nun kısa süre önce anjiyo olduğu ancak tedavisinin devam ettiği ve önümüzdeki günlerde bypass ameliyatı olacağı öğrenildi.

Çevresi tarafından çok sevilen Gazinocu’nun kalp krizi nedeniyle öldüğü düşünülürken, kesin ölüm sebebinin bugün yapılacak otopsinin ardından belirleneceği öğrenildi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum