1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 20 DAKİKADA 3 KAZA OLDU
20 DAKİKADA 3 KAZA OLDU

20 DAKİKADA 3 KAZA OLDU

20 dakikada 3 kaza oldu

A+A-

Lefkoşa-Gazimağusa anayolu, Hocaoğlu Petrol istasyonu yakınlarında dün öğleden sonra peş peşe kazalar meydana geldi, trafikte yaklaşık üç kilometre araç kuyruğu oluştu... Kazalarda 2 kişi hafif yaralandı

 

Mehmet KARA

Lefkoşa-Gazimağusa anayolu, Hocaoğlu Petrol istasyonu yakınlarında dün öğleden sonra, yaklaşık 20 dakika içerisinde meydana gelen üç ayrı trafik kazası, trafiği felç etti.

Kaza sonrası anayolda trafik akışı durdu. Hamitköy’den Haspolat Çemberi’ne doğru kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Araçların ciddi hasar gördüğü kazalarda iki kişi hafif yaralandı.

Önce çimento mikseri

Edinilen bilgilere göre ilk kaza, saat 17.00 sıralarında Haspolat’tan Hamitköy Çemberi’ne doğru seyreden bir çimento mikserin aynı yönde seyreden bir van araca çarpması sonucu meydana geldi. Kaza sonrası, trafikte uzun araç kuyruğu oluştu.

Aynı dakikalarda ve mevkide yaşanan ikinci kazada, trafik sıkışıklığını son anda fark eden bir kiralık araç, duran araçlara çarpmamak için soluğu akasya ağaçlarında aldı.

Kısa bir süre sonra, bu kez diğer şeritte bir kaza daha yaşandı. Üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ise iki kişi hafif yaralandı.

Kaza sonrasında Hamitköy’den Haspolat Çemberi’ne doğru kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Sürücüler, dakikalarca trafikte mahsur kalınca yaşananlara isyan etti.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.