1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 20 YAŞINDAKİ GENCİN FECİ ÖLÜMÜ
20 YAŞINDAKİ GENCİN FECİ ÖLÜMÜ

20 YAŞINDAKİ GENCİN FECİ ÖLÜMÜ

Dipkarpaz’da balık avlarken boğularak can verdi.

A+A-

Çayırovalı Onur Kandili isimli 20 yaşındaki genç, denizde boğularak hayatını kaybetti. Karpaz bölgesi dün, yürekleri dağlayan ölüm haberiyle sarsılı. Dün sabah saat 08.30 sıralarında 3 arkadaşıyla birlikte zıpkınla balık avlamaya giden 20 yaşındaki Onur Kandili, saat 10.50’de vurgun yiyerek yaşamını yitirdi.

Dipkarpaz Belediye Oteli’nin Zafer Burnu’ndaki sahilde balık avlamaya giden Kandili, arkadaşlarından önce denize girerek zıpkınıyla balık avlamaya başladı.

Denizden çıkmayınca arkadaşları yardım istedi. Arkadaşları, Onur Kandili’nin dışarıya çıkmadığını görünce korkuya kapılarak, orada bulunan vatandaşlardan yardım istedi. Onur Kandili’nin gözden kaybolması ve bir türlü su yüzeyine çıkmamasıyla birlikte, durum hemen Yenierenköy’de bulunan Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bildirildi.

   Sahil Güvenlik Komutanı Salih Altıoğlu, kısa sürede ekibiyle birlikte olay yerine geldi. Ayrıca Yenierenköy’deki dalgıçlardan yardım istendi.Üç arkadaşıyla birlikte zıpkınla balık avlamaya giden genç, 22 metrede zıpkınla vurduğu balığı almaya çalışırken Karpaz sularının kurbanı olmuş bir şekilde saat 12.30 sıralarında dalgıç Nahit Aydener ve Enver Özkıran tarafından bulundu.

Deniden cansız  bedeni çıkarıldı.Onur Kandili’nin cansız bedeni, 22 metre derinlikten çıkarılarak, Sahil Güvenlik Komutanlığı teknesine konuldu ve karaya çıkarıldı.  Haberi alır almaz olay yerine giden İskele Polis Müdürü Gökay Karagil, Adli Şube Amiri Hüseyin Özdoğdu, Ziyamet Karakol Amiri Ceyhan Paşa, Dipkarpaz Karakol Amiri Salih Seven ve İskele Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı olan “Olay Yeri İnceleme Ekibi”, bölgede araştırma yaptı. Yenierenköy Sağlık Ocağı Sorumlusu Dr. Ayla Akçin de Kandili’nin hayatını kaybettiğini teyit etti.

Komple sporcu bir genç Çayırova köyü sakini Onur Kandili’nin ölümü başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini ve Karpaz halkını yasa boğdu. Çevresinde çok sevilen, yardımseverliğiyle bilinen Onur Kandilli’nin cansız bedeni Gazimağusa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Mağusa Türk Gücü (MTG) futbolcusu ve KKTC Avcılık Federasyonu sporcusu olan Onur Kandili, “komple sporcu” bir gençti.Kandili, Çayırova Camisi’nde bugün kılınacak öğle namazının ardından Çayırova Mezarlığı’na defnedilecek.

KIBRIS

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.