1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 2013-2014 AKADEMİK YILINDA ÖĞRETİME BAŞLIYOR
2013-2014 AKADEMİK YILINDA ÖĞRETİME BAŞLIYOR

2013-2014 AKADEMİK YILINDA ÖĞRETİME BAŞLIYOR

Girne Üniversitesi (University Of Kyrenia) 2013-2014 Akademik Yılında öğretime başlıyor

A+A-

Girne Üniversitesi (University Of Kyrenia)  2013-2014 Akademik Yılında öğretime başlıyor
 
Girne Üniversitesi (University Of Kyrenia) Basın Ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü, yaptığı açıklamada, Yüksek Öğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK)’ın, dünkü toplantısında, Girne Üniversitesi’nin Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde eğitim verecek olan Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans programına öğretime başlama izni vererek, akreditasyona aday olarak kabul edilmesine karar verdiğini belirtti.
  
Girne Üniversitesi (University Of Kyrenia) Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. İlkay Salihoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Üniversitemiz, 2013-2014 Akademik yılından itibaren öğrencilerine en iyi ve kaliteli eğitimi vermek için tüm hazırlıklarını tamamlamış bulunmaktadır. En seçkin öğretim elemanlarıyla ve teknik donanımıyla Girne Üniversitesi (University Of Kyrenia), ülkemizde denizcilik eğitimi alanında Yüksek Lisans eğitimine önümüzdeki akademik yılda başlayacaktır. Bizler ülkemizin bir üniversiteler adası olmasıyla her zaman gurur duyuyoruz. Üniversitemize YÖDAK tarafından yüksek öğretime başlama onayı verildi” dedi.

Açıklamada, Girne Üniversitesi (University Of Kyrenia) Öğrenci kayıtlarının, 29 Temmuz Pazartesi gününden itibaren, kardeş üniversite olan Yakın Doğu Üniversitesi’nin Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılabileceği duyuruldu.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.