1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 3 GÜN DAHA TUTUKLU KALACAKLAR!
3 GÜN DAHA TUTUKLU KALACAKLAR!

3 GÜN DAHA TUTUKLU KALACAKLAR!

Soruşturma devam ediyor!

A+A-

Trafik kontrolünde durdurulan ve arabada uyuşturucu ile yakalanan Humphrey C. Nyamrunda ve araçta yolcu olarak bulunan Cengiz Köklüoğlu aleyhindeki soruşturma devam ediyor

Devrim DEMİR 

Uyuşturucu madde etkisi altında araç kullanan ve Gazimağusa istikametinden Lefkoşa’ya doğru seyrederken, Demirhan çemberi yakınlarında polis kontrolü sırasında önceki gün tutuklanan Humphrey C. Nyamrunda ve araçta yolcu olarak bulunan Cengiz Köklüoğlu aleyhindeki soruşturma devam ediyor.

Zanlılar dün ek tutukluluk talebiyle yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlılar aleyhindeki soruşturmanın devam ettiğine dikkati çekerek zanlıların 3’er gün daha tutuklu kalmalarına karar verdi.

 

Soruşturma devam ediyor

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Fadıl Metin, zanlıların önceki akşam trafik polis ekiplerinin kontrolleri sırasında tutuklandıklarını anlattı.

Zanlı Humphrey C. Nyamrunda ve araçta yolcu olarak bulunan Cengiz Köklüoğlu’nun şüpheli hareketleri sonucu arabada arama yapıldığını ve 5 gram bonzai ele geçirildiğini ifade eden Metin soruşturmanın devam ettiğini söyledi.

Metin, zanlılar aleyhindeki soruşturmanın selameti açısından 3’er gün tutuklu kalmalarını talep etti.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.