1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 5 BİN LİTRE MAZOTU SAKLADI!
5 BİN LİTRE MAZOTU SAKLADI!

5 BİN LİTRE MAZOTU SAKLADI!

5 bin litre mazotu sakladı!

A+A-

Gürdağ Tuğla Fabrikası’nda alım-satım sorumlusu olarak çalışan Celal Saybaş, bir benzin istasyonuna giderek, şirket adına 5 bin litre mazot alımı yapıp çaldığı gerekçesiyle tutuklandı

Emine UYSAL

Haspolat’ta Gürdağ Tuğla Fabrikası’nda alım-satım sorumlusu olarak çalışan Celal Saybaş, bir benzin istasyonuna giderek, şirket adına 5 bin litre mazot alımı yapıp çaldığı gerekçesiyle tutuklandı.

“Müstahdem tarafından sirkat suçuyla gözaltına alınan zanlı Celal Saybaş, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar’ın huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına savcı Ayşe Kaymak Şadi, tanık olarak Lefkoşa Polis Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru Süleyman Özkalaycılar’ı dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Özkalaycılar, Haspolat’ta faaliyet gösteren Gürdağ Tuğla Fabrikası’nda alım- satım sorumlusu olarak çalışan Celal Saybaş’ın 23 Kasım’da bir benzin istasyonuna giderek, şirketin kamyon ile dozerleri için kullanılan mazottan şirket adına 5 bin litre alım yapıp, Güzelyurt’ta tespit edilemeyen bir yere götürerek, sirkat ettiği gerekçesiyle gözaltına alındığını anlattı.

Polis memuru Süleyman Özkalaycılar, 4 Aralık’ta tutuklanan zanlının gönüllü ifade verdiğini söyleyerek, aranan bir kişi olduğunu kaydetti.

Özkalaycılar, tahkikatın çok yönlü devam ettiğini belirtip, zanlının tahkikat amaçlı üç gün tutuklu kalmasını talep etti.

“Özür dilerim, pişmanım”

Mahkemede söz alan Celal Saybaş, “Özür dilerim. Pişmanım” dedi. Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlının tahkikat amaçlı üç gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.