1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AKDOĞAN'DA AĞAÇ BİLMECESİ!
AKDOĞAN'DA AĞAÇ BİLMECESİ!

AKDOĞAN'DA AĞAÇ BİLMECESİ!

Akdoğan’da ağaç bilmecesi

A+A-

Akdoğan’da kaldırım çalışması nedeniyle yol kenarındaki ağaçların kesilmesine bazı vatandaşlar tepki gösterirken, Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif, belediyenin yürüttüğü proje kapsamında kaldırım düzenlemesi için yol kenarındaki ağaçların Orman Dairesi ve Şehir Planlama Dairesi tarafından izin alınarak kesildiğini söyledi.

Deniz ABİDİN

Yeni Bakış’a ulaşan Akdoğan Köyü’nde yaşayan bazı vatandaşlar Akdoğan Belediyesi tarafından yol üzerindeki ağaçların düzenleme yapılacağı gerekçesiyle kesildiğini belirterek, ne gerekçe ile olursa olsun ağaç kesimi yapılmasının doğru olmadığını ifade etti. Gazetemize ulaşan vatandaşlar,  asırlık ağaçların kesildiğini belirterek, tepki gösterdi.

Latif: Kaldırım düzenlemesi için izin aldık

Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif ise yaptığı açıklamada,  belediyenin yürüttüğü proje kapsamında kaldırım düzenlemesi için yol kenarındaki ağaçların Orman Dairesi ve Şehir Planlama Dairesi tarafından izin alınarak kesildiğini belirterek, “Köyümüzde daha önce ölümlü trafik kazasının olduğu Türkmenköy ile Akdoğan arasındaki yolun kaldırım düzenlemesi için Şehir Planlama Dairesi’nin çizdiği proje çalışmasına başlamış bulunmaktayız. 250 bin lira kaynak proje için Şehir Planlama Dairesi ve Orman Dairesi’nden ağaçların kesimi için izin aldık” diye konuştu.

 

Latif, köy içinde belediyeyi sürekli bir şekilde karalamaya çalışan bazı kişiler olduğuna dikkat çekerek, “bu kişiler kendilerine belediyede iş vermemi istiyorlar. Vermediğim için bu şekilde belediyeyi karalamaya çalışıyorlar” dedi. 

Yeni Bakış

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.