1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “AKINCILAR’DA İSLENEN SUÇLAR FAİLİ MEÇHUL KALIYOR”
“AKINCILAR’DA İSLENEN SUÇLAR FAİLİ MEÇHUL KALIYOR”

“AKINCILAR’DA İSLENEN SUÇLAR FAİLİ MEÇHUL KALIYOR”

“Akıncılar’da islenen suçlar faili meçhul kalıyor”

A+A-

Akıncılar köyünde Ömer Gelener’e ait tarladaki 142 kök asma koparılarak hasara uğratıldı. Olay polisin bilgisine götürüldü ancak 3 günde soruşturmadan hiçbir netice alınmadı. Üretici isyan etti:

Duygu ALAN

Akıncılar köyünde 6 dönümlük tarla içerisine 2 bin kök asma diken Ömer Gelener, Çarşamba günü tarlaya gittiğinde çok sayıda asmanın koparılarak hasara uğratıldığını gördü.

Gelener, olayı hemen polise bildirdi. Olay yeri inceleme ekibi ve Tarım Dairesi’nden ekipler, tarlada incelemede bulundu, hasar tespiti yaptı.

 

Ömer Gelener, olayın üzerinden 3 gün geçmesine rağmen halen polis soruşturmasının neticelenmediğini, söyleyerek bu duruma isyan etti.

Gelener: “Akıncılar köyünde üretim yapan çok az insandan biri de benim. 6 dönümlük tarlama 2 bin kök asma ektim. Geçen hafta Cumartesi günü tarlaya gittim her şey yolundaydı, Çarşamba günü tarlaya yeniden gittim ve çok sayıda asmanın koparılmış olduğunu gördüm. Olayı polise bildirdim. Tarım Dairesi’nden ekipler ve olay yeri inceleme ekipleri geldi, tarlada incelemede bulundu. 142 adet asmanın kasten koparılmış olduğu tespit edildi. Olayın üzerinden 3 gün geçti ancak polis soruşturması halen tamamlanmadı. Köyde daha öncede adli birçok olay oldu ama hiçbirinin akıbeti meydana çıkmadı. Artık usandık. Başka yerlerde olduğu gibi Akıncılar köyünde de işlenen suçların sorumluları artık tespit edilmeli ve gereken cezalar verilmelidir.”

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.