1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AKINCILAR’DAKİ ARAÇTA SÜT TOZU DEĞİL...
AKINCILAR’DAKİ ARAÇTA SÜT TOZU DEĞİL...

AKINCILAR’DAKİ ARAÇTA SÜT TOZU DEĞİL...

Akıncılar’daki araçta süt tozu değil 2 bin kg atık yağ bulundu

A+A-

BİR KİŞİ HAKKINDA BİRİNCİ DERECE ASKERİ YASAK BÖLGEYİ İHLALDEN VE İZİNSİZ ATIK YAĞ TAŞIMA VE DEPOLAMAKTAN YASAL İŞLEM BAŞLATILDI

POLİS SÖZ KONUSU ŞAHSIN SÜT TOZU İTHAL ETTİĞİYLE İLGİLİ BİLGİNİN BASINA SEHVEN VERİLDİĞİNİ DUYURDU

Akıncılar’da, 4 Kasım’da E.E.’nin (E-42) kullanımındaki araçta, iki ayrı plastik depo içinde yaklaşık 2 bin kg atık yağ bulunarak emare alındığı; E.E. hakkında birinci derece askeri yasak bölgeyi ihlal ve izinsiz atık yağ taşıma ve depolama suçlarından yasal işlem başlatıldığı belirtildi. Polis, söz konusu şahsın tasarrufunda süt tozu bulunmadığını; süt tozu ithal ettiğiyle ilgili bilginin bazı basın mensuplarıyla sehven paylaşıldığını bildirdi.

Polis Basın Subaylığı’ndan “basın bilgi notu” başlığıyla yapılan açıklamada, 4 Kasım tarihinde, “Akıncılar’da, E.E.’nin (E-42) kullanımında bulunan araçla ara bölgeye giderek, aracında muhafaza ettiği atık yağları, bölgeye gelen ve henüz tespit edilemeyen Güney Kıbrıs’tan gelen bir şahsın aracına boşalttığı ve söz konusu şahıstan da yaklaşık 15 adet süt tozu aldığı” bilgisi alındığı belirtildi.

Alınan şikayet üzerine, E.E’nin aracı içerisinde iki ayrı plastik depo içerisinde yaklaşık 2 bin kg atık yağ bulunarak emare alındığı ancak söz konusu şahsın tasarrufunda, iddia edildiği gibi herhangi bir süt tozu bulunmadığı vurgulandı.

Polis açıklamasında, meydana gelen olayla ilgili, bazı basın mensuplarıyla bilgi paylaşımı yapılırken, bahse konu şahsın süt tozu ithal ettiği yönündeki bilginin sehven verildiği kaydedilerek, söz konusu olayda adı geçen E.E. hakkında; “birinci derece askeri yasak bölgeyi ihlal ve izinsiz atık yağ taşıma ve depolama” suçlarından yasal işlem başlatıldığı bildirildi.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.