1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PARMAK İZLERİ MERCEK ALTINDA
PARMAK İZLERİ MERCEK ALTINDA

PARMAK İZLERİ MERCEK ALTINDA

Parmak izleri mercek altında

A+A-

Yeniboğaziçi’nde meydana gelen ev açma ve sirkat meselesi ile ilgili olarak tutuklu bulunan Uğur Ersan Topçu’nun tutukluluk süresi uzatıldı

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’ya bağlı Yeniboğaziçi’nde 30 Ekim 2016 ile 5 Kasım 2016 tarihleri arasında meydana gelen ev açma ve sirkat meselesi ile ilgili olarak tutuklu bulunan Uğur Ersan Topçu, dün ek tutukluluk istemi ile Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
 

Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Gökhan Yıldırım, zanlının suç ortağı Tarık Girgin ile birlikte 30 Kasım 2016 ile 5 Kasım 2016 tarihleri arasında, Yeniboğaziçi’nde bulunan bir ikametgah içerisine girerek, 2 adet hava tüfeği, 15 adet fişek, bir adet viski, bir adet vodka ile muhtelif ev eşyalarını sirkat ettiklerini söyledi.

Gökhan ve Murat Girne’de yargılanacak

Zanlının 11 Kasım 2016 tarihinde Girne’de yakalandığını anımsatan Yıldırım, aynı gün zanlı ile birlikte mahkeme huzuruna çıkarılan Gökhan Baş ile Murat Çokur’un ev açma ve sirkat meselesi ile bağlantılı olmadıkları anlaşıldığından, zanlıyı sakladıkları gerekçesi ile sorgulanmak üzere Girne Polis Müdürlüğü’ne teslim edildiğini aktardı.
   Soruşturmanın henüz tamamlanmadığını ve özellikle olay yerinden alınan parmak izlerinin tahkikatın seyrini değiştirebileceğini vurgulayan Yıldırım, soruşturma maksatlı mahkemeden süre talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 4 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.