1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ALEVKAYASI’NDA YANGIN
ALEVKAYASI’NDA YANGIN

ALEVKAYASI’NDA YANGIN

Sadece Yeşilırmak’ta değil, Lefke’de ve Alevkayası’nda da yangın çıktı

A+A-

Yeşilırmak’ta önceki gün meydana gelen yangın felaketinden kısa bir süre önce Lefke’de, dün sabaha karşı da Alevkayası’nda yangın çıktı.

Önceki gün akşam 16.00’da Lefke’de ve dün sabaha karşı 05.00’te Alevkayası’nda henüz tespit edilemeyen bir nedenle çıkan yangın, itfaiye ve Orman Dairesi ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.

Elde edinilen bilgilere göre, Lefke’de, Yeni Karadağ Bölgesi’ Aşıklar Tepesi Mevkii’nde, henüz tespit edilemeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın sonucu 15 dönümlük arazi içerisindeki kuru otlar tamamen, çeşitli şahıslara ait toplam 81 meyve ağacı ve fidanı ile sulama hortumları ise kısmen yandı.

Öte yandan dün sabah 05.00 sıralarında, Alevkayası mevkiinde dağlık arazi içerisinde henüz tespit edilemeyen nedenden dolayı çıkan yangında da yaklaşık 3 dönüm kuru ot yandı.

Sabahın erken saatlerinde çıkan yangında bölgede bulunan bazı vatandaşlar, zamanında müdahale sonucu yangının büyümediğini, aksi takdirde Yeşilırmak’ta meydana gelen felaket gibi yeni bir felaketin daha yaşanabileceğini dile getirdiler.Her iki yangınla ilgili soruşturma sürüyor.

KIBRIS

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.