1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ALTI KİŞİ YARALANDI
ALTI KİŞİ YARALANDI

ALTI KİŞİ YARALANDI

Altı kişi yaralandı

A+A-

Sürücüsü meçhul bir araç, Hamitköy Çemberi’nde kırmızı ışıkta bekleyen araçlara son sürat çarptı

Mehmet KARA

Hamitköy Çemberi’nde önceki gece, üç aracın karıştığı bir kaza meydana geldi. Sürücüsü meçhul bir araç, kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarptı. Kazada altı kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, önceki gece saat 23.20 sıralarında Hamitköy Çemberi’nde meydana geldi.

Haspolat’tan Hamitköy istikametine doğru seyreden sürücüsü meçhul MY 976 plakalı araç, “aşırı sürat ve dikkatsizlik” nedeniyle çemberde, kırmızı ışıkta bekleyen Fikret Çam (43) yönetimindeki LR 809 plakalı araca, o araçta çarpmanın etkisiyle önünde bulunan Asıf Zafer (33) yönetimindeki HZ 162 plakalı araca çarptı.

Kaza sonucu HZ 162 ile LR 809 plakalı araç sürücüleri ile LR 809 plakalı araçta yolcu olarak bulunan dört kişi yaralandı. Toplam altı yaralı hastaneye kaldırılarak müşahede altına alındı.

 Sürücü, olay yerinden kaçtı iddiası

Yürekleri ağza getiren kaza sonrası, MY 976 plakalı aracın sürücüsünün yaya olarak olay yerinden kaçtığı ileri sürüldü.

Kaza ihbarı üzerine harekete geçen Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şubesi ekipleri bölgeye gitti. Polis ekipleri, kaza mahallinde güvenlik önlemi aldı.

Lefkoşa İtfaiye Şubesi ekipleri de, kaza sonrası meydana gelen yağlanma nedeniyle olası bir kaza yaşanmaması için önlem aldı.

Kazada çarpışma esnasında yaklaşık 300 metre mesafeden büyük bir gürültü duyulduğunu kaydeden vatandaşlar, Hamitköy Çemberi’nde aydınlatma lambalarının yanmadığı, çemberin karanlığa gömüldüğünü dile getirdi.

Kıbrıs

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.