1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. ALTIN ADA FİLM ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ DEVAM EDİYOR
ALTIN ADA FİLM ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ DEVAM EDİYOR

ALTIN ADA FİLM ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ DEVAM EDİYOR

Altın Ada Film Uluslararası Film Festivali devam ediyor. Festival kapsamında yarın 17 film gösterime girecek.

A+A-

Altın Ada Film Uluslararası Film Festivali devam ediyor. Festival kapsamında yarın 17 film gösterime girecek.

Creditwest Bank sponsorluğunda düzenlenen uluslararası film festivalinde, yarın saat 13.30’da Mağusa Lemar Cineplex’te Yard. Doç Dr. Fevzi Kasap’ın yönttiği “Ahde Vefa – Umut Yolu” ve Girne Lemar Cineplex’te yönetmenliğini Yeliz Shukri’nin yaptığı “Murid” filmleri gösterilecek.

Ada Film Festivali’nin ikinci günü saat 16.15’te Kaymaklı Lemar Cineplex’te Orhan Tekeoğlu’nun yönettiği “I Loved You So Much-Öyle Sevdim Ki Seni”, Mağusa Lemar Cineplex’te de Bob Entrop’un yönettiği “Broken Silence” filmleri gösterime girecek. 

18.30’da Kaymaklı Lemar Cineplex’te Nezahat Gündoğan’ın yönettiği “Hay Way Zaman” ve Mağusa Lemar Cineplex’te Olli Waldhauer-Farid Eslam’ın yönetmenliğini yaptığı “Istanbul United” filmlerinin gösterimleri gerçekleşecek.

3 ŞEHİR 3 FİLM

21.00’de ise Kaymaklı Lemar Cineplex’te, Nina Maria Paschalidou’nun yönetmen koltuğuna oturduğu “Kısmet” adlı film gösterilecek, Mağusa Lemar Cineplex’te ise “Wolfskinder” ve Girne Lemar Cineplex’te “Uzun Yol” adlı filmler sanatseverlerle buluşturulacak.

DAÜ’DE 3 FİLM

Doğu Akdeniz Üniversitesi Salonu’nda 11.30’da “Hitler's Children”, 15.30’da “Plotfor Peace” ve 18.30’da çocukluk aşkı olan ama on yıldır konuşmamış Michael ve Kristen’ın, otuzlu yaşların başlarında tesadüfen karşılaşmalarını ve sonrasında yaşananları anlatan “Dead Cat” adlı filmler gösterilecek.

Goethe Institut’te ise saat 21.00’de Mirjam Leuze’ın yönettiği Flowers of Freedom filmi izleyicileriyle buluşacak. Ayrıca H4C’de Finding Family adlı film saat 20.00’de izleyicileriyle buluşacak.

Festival kapsamında ayrıca birçok filmin yönetmeniyle ve oyuncularıyla soru cevap kısımları da gerçekleşecek. Festival için tam bilet fiyatları 10 Türk Lirası olarak belirlenirken indirimli bilet (öğrenci, engelli, 65 yas üstü) 5 Türk Lirası, kombine bilet ise 85 Türk Lirası olarak belirlendi. Ayrıca ara bölge ve üniversitelerdeki gösterimler ücretsiz olacak.

Festivalle ilgili detaylı bilgi için www.goldenislandfilmfestival.org adresi ziyaret edilebilir.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.