1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ALTIN HIRSIZLARI SIRRA KADEM BASTI
ALTIN HIRSIZLARI SIRRA KADEM BASTI

ALTIN HIRSIZLARI SIRRA KADEM BASTI

Altın hırsızları sırra kadem bastı

A+A-

Ülke genelinde alarmda olan polis, Gazimağusa'da Ahmet Taş'ın sahibi olduğu Emtaş Saatçi ve Kuyumcu isimli işyerine, duvarı delerek giren meçhul kişilere hâlâ ulaşılamadı

Sedef BOŞNAK

Ülke genelinde alarmda olan polis, Gazimağusa'da Ahmet Taş'ın sahibi olduğu Emtaş Saatçi ve Kuyumcu isimli işyerine duvarı delerek giren meçhul kişilere hâlâ ulaşamadı.

27 yıldır Gazimağusa'da faaliyet gösteren Emtaş Saatçi ve Kuyumcu isimli işyerine, arka kısmından duvarı delerek girip, kilitli kasayı açarak 136 bin TL değerindeki altınları alıp, götüren meçhul kişilerden üç gündür ses yok.

Kamera kayıtlarından elde ettiği tespitlere göre hareket eden polis, işyerindeki kasayı kaynak aletiyle kesip açan profesyonel hırsızları yakalamak için büyük uğraş veriyor.

Olayla ilgili bilgi vermekten kaçınan polis, altın hırsızlarının altınlarla birlikte kısa sürede yakalayacağına inanıyor.

Adım adım iz süren polis, olay gecesi kullanıldığına inanılan üç aracı tespit etti. Bahse konu araçları ve işyerine girdiğini belirlediği beş kişiyi yakalamak için pusuda bekliyor.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.