1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ALTINLAR ODUN SOBASINDAN ÇIKTI!
ALTINLAR ODUN SOBASINDAN ÇIKTI!

ALTINLAR ODUN SOBASINDAN ÇIKTI!

Boyacı cezaevine gönderildi!

A+A-

Boya için gittiği evden değerli ziynet eşyaları çalan Mustafa Bağıran’la ilgili tahkikat tamamlandı. Bağıran cezaevine gönderilirken, polis kayıp altınları nerede bulduğunu da açıkladı:

Elmas TOKAY

KKTC’ye 14 Mayıs 2017 tarihinde giriş yapan ve 17 Mayıs 2017 tarihinde, çırak olarak başladığı ilk iş gününde, boya yapmaya gittiği Çatalköy’deki bir evden ziynet eşyaları çalmakla suçlanan Mustafa Bağıran’la ilgili tahkikat tamamlandı. Polis, evden çalınan ve bulunamayan ziynet eşyalarının geri kalanını ise Bağıran’ın kaldığı evin bahçesindeki atıl vaziyetteki soba içerisinde buldu. Ülkede hiçbir yasal bağı bulunmayan ve turist vizesiyle ikamet eden Mustafa Bağıran, davaları görüşülünceye Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

Girne Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Mesut Mesutoğlu’nun huzurunda görüşülen dünkü davada, Savcı Mustafa Atakara, tanık olarak Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görev yapan polis memuru Ali Aslan’ı dinletti.

Aslan, zanlı Mustafa Bağıran’ın “ikametgahtan sirkat” suçundan methaldar olduğunu kaydetti. 22 Mayıs 2017 tarihinde, Çatalköy’de kalan G.G. isimli kadının, polise gelerek, ziynet eşyalarının çalındığı yönünde bir şikayette bulunduğunu kaydetti. Aslan yürütülen soruşturma kapsamında, geriye kalan tüm ziynet eşyalarının bulunduğunu belirterek soruşturmanın tamamlandığını kaydetti.

“KKTC’de bir bağı yok”

Zanlı Mustafa Bağıran’ın Kayseri doğumlu olduğunu ve KKTC ile hiçbir bağı bulunmadığını kaydeden Aslan, ülkede turist vizesiyle kaldığını belirtti. Aslan, bu aşamada zanlının davaları görüşülünceye kadar uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, sunulan şahadet ve meselenin ciddiyetine dikkat çekerek zanlı Mustafa Bağıran’ın davaları görüşülünceye kadar, 40 günü geçmemek şartıyla hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.